Έβελυν Καζαντζόγλου: Εσύ βάζεις ημερομηνία λήξης στον εαυτό σου. Κανείς άλλος
Models

Έβελυν Καζαντζόγλου: Εσύ βάζεις ημερομηνία λήξης στον εαυτό σου. Κανείς άλλος

Για το χώρο της μόδας, τις αισθητικές επεμβάσεις και αν η ομορφιά σε μια γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Είσαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων;

Οτιδήποτε κάνει κάποιον ευτυχισμένο, με μέτρο, γιατί όχι; Αυτό πιστεύω. Θα επέμβουμε στο σώμα και στο κεφάλι του κάθε ανθρώπου; Καλό θα ήταν να μη εκθέτουμε άποψη για το τι έχει κάποιος στο μυαλό του.

Αυτός ο χώρος έχει ημερομηνία λήξης;

Ξεκίνησα και στο μυαλό μου είχα ότι αυτός ο χώρος έχει ημερομηνία λήξης. Τώρα μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι δεν το πιστεύω. Ακόμα ακούω να μου λενε «Δεν κάνεις κάτι άλλο;»· Θεωρώ ότι την ημερομηνία λήξης τη βάζουμε εμείς στον εαυτό μας με τις αντοχές που έχουμε πάνω σε αυτό που κάνουμε. Αυτή η δουλειά δεν είναι δουλειά γραφείου. Είσαι εκτεθειμένος, είναι εκτεθείμένη η ζωή σου. Μπορεί να θελήσεις να αποτραβηχτείς επειδή έκανες οικογένεια. Εσύ βάζεις ημερομηνία λήξης στον εαυτό σου. Κανείς άλλος.

1675174194026-592597758-evelyn-armani-kentriki.jpg

Η ομορφιά σε μια γυναίκα δημιουργεί πρόβλημα; Μπορεί να είναι ντισαβαντάζ;

Αυτό είναι όσο είμαστε στο αθόρυβο. Όταν ανοίγουμε το στόμα μας όταν έχουμε άποψη, θεωρώ ότι δεν είναι. Μια γυναίκα μπορεί να τοποθετηθεί, να ξεχωρίσει και να είναι σημαντικό. Αρκεί να μην είναι το λάθος κοινό.

Έχεις δεχτεί κακότροπες συμπεριφορές λόγω της εμφάνισής σου;

Έχω δεχτεί ανεξαρτήτως εμφάνισης. Ένας άνθρωπος που συμπεριφέρεται άσχημα το κάνει σε όλους. Ο άνθρωπος αυτός έχει αναπτύξει αυτή την προσωπικότητα λόγω κάτι άλλου που του έχει συμβεί. Εγώ την αντιλαμβάνομαι αυτή την πλευρά, δεν τη δέχομαι πια, αλλά στο παρελθόν την έχω δεχτεί. Τώρα όμως που έχω μεγαλώσει, έχω αναπτύξει τη δική μου προσωπικότητα και νιώθω αυτοπεποίθηση στην απόφασή μου να μην κλείσω μια δουλειά βάζοντας όρια, δεν τη δέχομαι πια. Η κακοτροπία είναι πρόβλημα του ίδιου που την εκδηλώνει.

Πηγή Hello

Καζαντζόγλου σε Μπακοδήμου: «Είσαι γυναίκα σταθμός στη ζωή μου» - Η άγνωστη φιλία με τη Σωτηροπούλου

My Style Rocks: Η άβολη στιγμή της Καζαντζόγλου την ώρα της αποχώρησης: «Πώς το κάνεις αυτό;»

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Ήταν δύσκολες οι εποχές, το μόντελινγκ είχε έναν μαύρο λεκέ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved