Γιούλικα Σκαφιδά: Με τον μονάκριβο γιο της για ψώνια και βόλτα!
Gossip Cam

Γιούλικα Σκαφιδά: Με τον μονάκριβο γιο της για ψώνια και βόλτα!

Με τον μονάκριβο γιο της, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, τη Γιούλικα Σκαφιδά, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Η όμορφη ηθοποιός, που πλέον είναι και μανούλα, περνά πλέον την ημέρα της με τον γιο της, ο οποίος όπως είναι φυσικό, έχει γίνει η βασική και απόλυτη προτεραιότητά της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, όποτε δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, παίρνει το καρότσι και βγαίνει βόλτες με τον μικρούλη ενώ τις περισσότερες φορές, δεν καταφέρνει να περνά απαρατήρητη.

Γιούλικα Σκαφιδά: Έκανα θυσίες, που σίγουρα είχαν το κόστος τους

gioulika-gios6.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει σχετικά με το πώς βιώνει τη μητρότητα. Συγκεκριμένα είχε αποκαλύψει: «Δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας γιατί είναι μόλις δύο μηνών το μωράκι, ούτε μπορώ να πω -επειδή δε θέλω να είμαι κλισέ- ότι μου έχουν δημιουργηθεί κάποια ιδιαίτερα συναισθήματα. Είναι μια σχέση που περιμένω να χτιστεί σιγά σιγά. Αυτό που έχει αλλάξει, τις ελάχιστες φορές που δεν είμαι σπίτι, είναι ότι σκέφτομαι τι κάνει τώρα και μου λείπει! Σκέφτομαι τι κάνει τώρα;».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από την πρόσφατη βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο, παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Γιούλικα Σκαφιδά: «Μετά το Νησί, έφαγα τα μούτρα μου...»

Ψυχοκόρες: Αυτό θα είναι το τέλος της Μάγιας Αρδίτη

Γιούλικα Σκαφιδά: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση του γιου της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved