My Style Rocks: H νέα παίκτρια και το concept που θα λατρέψεις
Media

My Style Rocks: H νέα παίκτρια και το concept που θα λατρέψεις

Μία νέα διαγωνιστική εβδομάδα ξεκινάει σήμερα στο My Style Rocks και όλα τα βλέμματα στρέφονται προς τα… κάτω καθώς στις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων πρέπει να πρωταγωνιστούν τα καλοκαιρινά παπούτσια!

Τι υποδήματα θα επιλέξει η Αναστασία Τσουμπού, η νέα fashionista που μπαίνει σήμερα στο διαγωνισμό, για να κάνει την πρώτη της πασαρέλα; Θα καταφέρουν οι fashionistas να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τα outfits τους;

My Style Rocks: «Έσπασε» η Ζέτα για το πρόβλημα υγείας – «Είναι σαν να έχω ένα βάρος στο στήθος»

Η Casablanca επιστρέφει δυναμικά στο διαγωνισμό με ανανεωμένο look και το όνομά της αρχίζει πάλι να πρωταγωνιστεί στις… συζητήσεις.

MY-STYLE-ROCKS-(03).jpg

Η Σιμόν είδε στον ύπνο της τον Στέλιο Κουδουνάρη! Τι ερμηνεία δίνει στο όνειρό της;

Η είσοδος της Αναστασίας είναι δυναμική δείχνοντας από την πρώτη στιγμή πως δεν έχει την πρόθεση να χαρίσει βαθμολογίες!

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη νέα διαγωνιζόμενη:

Αναστασία Τσουμπού

ANASTASIA-TSOYMPOY.jpg

Ηλικία: 21

Επάγγελμα: Μοντέλο

Μεγάλωσε στο Αίγιο, σπούδασε ονυχοπλαστική αλλά δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Πάντα της άρεσε η μόδα, να παρακολουθεί τις τάσεις, τις πασαρέλες και τους σχεδιαστές. Ήθελε ανέκαθεν να γίνει μοντέλο αλλά ντρεπόταν να το παραδεχτεί. Μεγαλώνοντας αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο της και το 2022 συμμετείχε στα καλλιστεία όπου κέρδισε τον τίτλο της Miss Young.

Περιγράφει το στυλ της ως αθλητικό αλλά και σικ με ροκ πινελιές. Θεωρεί πως είναι δυναμική και ακομπλεξάριστη. Προσπαθεί να ζει την κάθε μέρα και πιστεύει πως «όταν θέτουμε στόχους, ο Θεός γελάει». Θα ήθελε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση στην οποία θα σχεδιάζει φορέματα ή μαγιό. Στο My Style Rocks θέλει να μάθει περισσότερα για τη μόδα και να εξελίξει τις ικανότητες της με τη βοήθεια των κριτών.

My style rocks: Η νέα παίκτρια και η συγκίνηση! Η Ζέτα μιλά για μητέρες που μεγαλώνουν μόνες παιδιά

My style rocks: Αποκλειστικές backstage φωτό από το σημερινό Gala

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Η τηλεόραση είναι το ευχάριστο κομμάτι της ζωής μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved