Δέσποινα Βανδή: Το δώρο που της έστειλαν τα παιδιά της,Μελίνα & Γιώργος στη Γερμανία και συγκινήθηκε
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Το δώρο που της έστειλαν τα παιδιά της,Μελίνα & Γιώργος στη Γερμανία και συγκινήθηκε

Η Δέσποινα Βανδή συγκινήθηκε με το δώρο που της έστειλαν τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργος Νικολαΐδης στη Γερμανία με αφορμή την ημέρα της μητέρας.

Η 20χρονη κόρη της και ο 16χρονος γιο της δε ξέχασαν τη μητέρα τους και της έστειλαν μία υπέροχη ανθοδέσμη που τη συγκίνησε.

Δέσποινα Βανδή: Μας έβαλε στην κουζίνα της - Ολόλευκη και μοντέρνα

«Πόσο πολύ με συγκίνησαν τα παιδιά μου και μου έστειλαν αυτά τα λουλούδια στην Γερμανία. Happy Mother’s Day» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στα Instagram Stories της.

vandi-giorgos.jpg

Σε συνέντευξή της έχει πει: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τα παιδιά μου και για την πολύ δεμένη σχέση που έχουμε μεταξύ μας. Έχω αφιερώσει πολλές «εργατοώρες» στο μεγάλωμά τους. Κάτι που δεν έχω μετανιώσει στιγμή, καθώς τώρα βλέπω δύο παιδιά που πατάνε γερά στα πόδια τους. Γνωρίζουν από μωρά πως η δημοφιλία είναι ένα μέρος της ζωής μας, όπως γνωρίζουν και την αλήθεια που υπάρχει πέρα από αυτήν. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνουν.»

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Δέσποινα με αφορμή την υπέροχη κίνηση των παιδιών της την ημέρα της γιορτής της μητέρας.

Δέσποινα Βανδή: Η αντίδραση για το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης & η πρόταση γάμου

J2US: Εκτός show ξανά η Δέσποινα Βανδή - Ο αντικαταστάτης!

Ανάσταση στη Μύκονο: Το τρυφερό φιλί του Σρόιτερ στη γυναίκα του & οι ερωτευμένοι Βανδή-Μπισμπίκης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved