Μιμή Ντενίση: Το πάρτι για τα 71α της γενέθλια και οι νέες φωτό με την κόρη της, Μαριτίνα
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Το πάρτι για τα 71α της γενέθλια και οι νέες φωτό με την κόρη της, Μαριτίνα

Πάρτι για τα 71α γενέθλιά της έκανε χθες, Τετάρτη 15/5, η Μιμή Ντενίση, έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ίδια έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία. Σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια. Που ένιωσες τόσες χαρές. Που άντεξες τόσες στεναχώριες Που γνώρισες τόσους ωραίους ανθρώπους που σε αγάπησαν και αγάπησες.

Μαριτίνα Ντενίση: Η λεπτομέρεια στην επιδερμίδα της που της δίνει χάρη και η αλλαγή στην εικόνα της

mimi.jpg

Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την απέραντη αγάπη της και όλους τους γνωστούς και αγνώστους φίλους που με ανέβασαν και με κράτησαν ψηλά ψηλά στην αγκαλιά τους όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη και η εκτίμηση που κατάφερα να κερδίσω είναι για μένα πιο σπουδαίες από τον θαυμασμό την δόξα τα αξιώματα!! Ανταποδίδω την αγάπη σας που τόσο απλόχερα μου έχετε προσφέρει. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά. Αγαπημένοι και ενωμένοι. #birthdaygirl #may #grateful #happy».

1715884890364-54348409-mimi.jpg

Δημόσια θέλησε να της ευχηθεί και η κόρη της, Μαριτίνα. Η ίδια, πόσταρε δύο φωτογραφίες και μας έδειξε και την τούρτα της ηθοποιού.

«Χρόνια σου πολλά αστέρι μου. Να σε χαίρομαι, εγώ που σε αγαπάω περισσότερο από τον καθένα», έγραψε η Μαριτίνα Ντενίση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης:

Μαριτίνα Ντενίση:Πόζαρε με κοστούμι σε total black edition & φάνηκε η φουλ αδυνατισμένη σιλουέτα της

Μιμή Ντενίση: Η κόρη της, Μαριτίνα, της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη! Η συγκίνηση της ηθοποιού

Μαριτίνα Ντενίση: Αδυνάτισε κι άλλο! Το glamorous look με μάξι παγιετέ φόρεμα - Αγνώριστη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved