Η Πωλίνα Γκιωνάκη με τον γιο της, ο Δεληβοριάς με την Καβαλιεράτου & η Χατζηβασιλείου με τον σύζυγο
Gossip Cam

Η Πωλίνα Γκιωνάκη με τον γιο της, ο Δεληβοριάς με την Καβαλιεράτου & η Χατζηβασιλείου με τον σύζυγο

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr για άλλη μια φορά πήγε σε κοσμικά events, πρεμιέρες και όχι μόνο και απαθανατίσαμε πολλούς από τους αγαπημένους σου celebrities.

Στο Θέατρο Αλκμήνη πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Γυναίκα της Γκουέρνικα» με την Πωλίνα Γκιωνάκη και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου βρέθηκαν εκεί για να την τιμήσουν με την παρουσία τους.

Αναμέσά τους η Μαρία Ιωαννίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαίρη Βιδάλη αλλά και ο γιος της Πωλίνας Γκιωνάκη, Λευτέρης Παπανικολάου - Γκιωνάκης.

Στο κέντρο διασκέδασης VOX διασκέδασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ μαζί της ήταν ο σύζυγός της Γιάννης Ακκάς, σε μια σπάνια δημόσια έξοδό τους! Το ζευγάρι έδειχνε να περνάει πολύ καλά μαζί ενώ δεν έδειξαν να ενοχλούνται καθόλου όταν τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Με την απονομή των βραβείων κοινού και κριτικής επιτροπής, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (29/3) το 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος στον κινηματογράφο Δαναό.

Μετά την απονομή των βραβείων, ακολούθησε η προβολή σε παγκόσμια avant - première της ταινίας «Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Ντ' Αρτανιάν» (« Les Trois Mousquetaires : D'Artanian») του Μαρτέν Μπουρντουλόν.

Εκεί εντοπίσαμε, μεταξύ άλλων, τον Φοίβο Δεληβοριά με την σύζυγό του, Βάσω Καβαλιεράτου. Πόζαραν κεφάτοι στον φακό μας και το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη τους.

Η Μαριέλλα Σαββίδου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν επίσης εκεί απόλαυσαν τη βραδιά!

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved