Χρονοπούλου: «Ζαλισμένη, κουρασμένη, άρρωστη»! Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτειά με την υγεία της
Gossip Cam

Χρονοπούλου: «Ζαλισμένη, κουρασμένη, άρρωστη»! Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτειά με την υγεία της

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της, η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, έκανε σήμερα (4/8), την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Η Μαίρη Χρονοπούλου επισκέφτηκε την beauty expert Τέτα Καμπουρέλη και απόλαυσε τις υπηρεσίες του beauty salon της στο Χαλάνδρι ενώ οι δύο κυρίες έκαναν έναν διάλογο μπροστά στον φακό του gossip-tv.gr.

Μπορεί να ήταν κουρασμένη και ταλαιπωρημένη, όπως η ίδια είπε, όμως, αφέθηκε στα χέρια της Τέτας Καμπουρέλη και των συνεργατών της και έφυγε από εκεί άλλος άνθρωπος.

xronopoulou.png

«Ήρθα το πρωί ένα πτώμα συρνάμενο. Ζαλισμένη, κουρασμένη, άρρωστη. Με πήρε το Τετάκι μου και άρχισα από τα μαλλιά, τελείωσα στα νύχια και φεύγω κουκλίτσα», λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο που θα δείτε πιο κάτω η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Να 'σαι πάντα καλά και να είσαι και πολύχρονη!», της είπε με τη σειρά της η Τέτα Καμπουρέλη.

Μάλιστα, οι δυο τους αναμένεται να κάνουν και κάποιες δουλειές μαζί όμως δεν έχουν γνωστοποιήσει ακόμα τι πρόκειται να γίνει. Διατηρούν άψογες σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαίρη Χρονοπούλου εμπιστεύεται την Τέτα Καμπουρέλη για να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Δείτε το βίντεο που εξασφαλίσαμε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved