Η επίσημη πρεμιέρα Πανταζή-Κοκκίνου, η εντυπωσιακή Κόνι Μεταξά & το γλέντι του Ρέμου!
Gossip Cam

Η επίσημη πρεμιέρα Πανταζή-Κοκκίνου, η εντυπωσιακή Κόνι Μεταξά & το γλέντι του Ρέμου!

Πρεμιέρα έκαναν ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονται για τη νέα σεζόν που μόλις ξεκινά! 

Και οι δύο καλλιτέχνες, μαζί με τον Χρήστο Τσιλόπουλο και την Κόνι Μεταξά που ολοκληρώνουν το σχήμα, ελπίζουν να γίνουν η νέα αγαπημένη βραδινή συνήθεια για διασκέδαση.

0508_ELI_KOKINOY_1842024.jpg

Και αν κρίνουμε από την πρεμιέρα τους, έχουν μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρουν! Απαστράπτουσα η Έλλη Κοκκίνου ήταν φυσικά από τις πρωταγωνίστριες της βραδιάς, όπως βέβαια και η Κόνι Μεταξά που εντυπωσίασε με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της επί σκηνής.

Ο Λευτέρης Πανταζής όμως πήρε τη... ρεβάνς με τις ερμηνείες του έχοντας μάλιστα στο πλευρό του κάποια στιγμή και τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος έσπευσε για να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο. Οι δύο καλλιτέχνες μάλιστα, χάρισαν στους θαμώνες μοναδικές ερμηνείες, τραγουδώντας παλιές αγαπημένες επιτυχίες τους.

Στο νυχτερινό κέντρο για την πρεμιέρα βρέθηκαν επίσης ο Πέτρος Ιακωβίδης με την αδελφή του Μορφούλα αλλά και η Χριστίνα Μηλιού. Όλοι οι καλλιτέχνες δέχτηκαν μετά χαράς να πάρουν το μικρόφωνο και να απογειώσουν το κέφι της βραδιάς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved