Τα tattoos των αστέρων
Showbiz

Τα tattoos των αστέρων

Από τη Mirren στην Pink και από την Jolie στη Rihanna, όλο και περισσότεροι stars αποκτούν σχέδια στο κορμί τους.

Η Ελεν Μίρεν είχε χρόνια τατουάζ. Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει έναν περουβιανό κόνδορα στον δεξί του ώμο. Η Αννα Κουρνίκοβα έχει ένα ηλιακό σύμβολο στην πλάτη της (αν και όταν ρωτήθηκε, απάντησε ότι είναι κάψιμο). Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δήλωσε πρόσφατα ανακουφισμένος που ολοκλήρωσε τον Χάρι Πότερ και τις υποχρεώσεις που του επέβαλλε το συμβόλαιο και πως τώρα μπορεί να γεμίσει όλο το σώμα του με τατουάζ. Τον περασμένο μήνα η Τζένιφερ Ανιστον χάραξε στο δεξί της πόδι το όνομα του αγαπημένου της τεριέ, Νόρμαν, μόλις εκείνο πέθανε.

Η Σιένα Μίλερ έχει τρία μπλε αστέρια στον ώμο της που αντιπροσωπεύουν την αγάπη, την τιμή και την εμπιστοσύνη. Η Κριστίνα Ρίτσι έχει ένα λιοντάρι στον ώμο της, η Κέλι Οσμπορν μια καρδιά στο στομάχι της και κρανία στα πόδια της, η Ριάνα το σήμα του ζωδίου των Ιχθύων κάτω από το δεξί της αυτί και μια προσευχή στον γοφό της, η Πινκ έναν δράκο στον μηρό αλλά και πολλά ακόμα σε όλο της το σώμα, η Εβα Λονγκόρια την ημερομηνία του γάμου της στον καρπό της και ο Ρόμπι Ουίλιαμς, ανάμεσα στα πολλά, τη λέξη "Love" στα δάχτυλά του.

Φήμες λένε ότι ο Γουίνστον Τσόρτσιλ είχε μια άγκυρα στο μπράτσο του και η μητέρα του ένα φίδι τυλιγμένο στον καρπό της που το έκρυβε με ειδικό βραχιόλι

Ο Αγγλος ηθοποιός, Τομ Χάρντι, έχει στον καρπό του γραμμένη τη φράση "Μέχρι να πεθάνω Σ. Γ., αναφερόμενος στην τότε σύζυγό του, Σάρα Γουόρντ και η Βικτόρια Μπέκαμ έχει τα αρχικά του συζύγου της αποτυπωμένα στον καρπό της όπως και μια εβραϊκή φράση στη σπονδυλική της στήλη.

Αντίστοιχα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει ένα τατουάζ με το όνομα "Βικτόρια" στο χέρι του αλλά και τα ονόματα των τριών γιων του στην πλάτη του. Η Αντζελίνα Τζολί έχει αφαιρέσει με επέμβαση το όνομα του πρώην συζύγου της, Μπίλι Μπομπ, που βρισκόταν στο αριστερό της μπράτσο. Μάλιστα, για να καλύψει το σημάδι που άφησε το λέιζερ στο συγκεκριμένο σημείο "χτύπησε" από πάνω άλλο σχέδιο. Πηγή: Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved