Eurovision 2024! Θα τη δεις πιο άνετα από ποτέ χάρη στο TCL 40 NXTPAPER
Inside Stories

Eurovision 2024! Θα τη δεις πιο άνετα από ποτέ χάρη στο TCL 40 NXTPAPER

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο κοντά είμαστε στην υπερ-λαμπερή μουσική διοργάνωση που περιμέναμε έναν χρόνο τώρα. Αυτή που είναι υπεύθυνη για μερικές από τις πιο ωραίες βραδιές με φίλους, στις οποίες τα στοιχήματα (και τα γέλια) πέφτουν βροχή.

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο κοντά είμαστε στην υπερ-λαμπερή μουσική διοργάνωση που περιμέναμε έναν χρόνο τώρα. Αυτή που είναι υπεύθυνη για μερικές από τις πιο ωραίες βραδιές με φίλους, στις οποίες τα στοιχήματα (και τα γέλια) πέφτουν βροχή. Φυσικά, ακόμη κι αν δεν μπορέσουμε να βρεθούμε με την παρέα μας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνουμε αυτές τις βραδιές.

Ναι, για τη Eurovision μιλάμε. Και καθώς είμαστε λίγες μέρες πριν από τους ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας, ενώ ο τελικός ακολουθεί δύο μέρες μετά, ξέρουμε ότι έχεις ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες (όπως και εμείς, δηλαδή).

Σαν true Eurovision fans, αυτό σημαίνει σχολαστική παρακολούθηση των video όλων των συμμετοχών (να μην ξέρουμε τι στέλνουν και οι άλλες χώρες;) και μετά, φυσικά στηνόμαστε και δεν ξεκολλάμε από την οθόνη για να παρακολουθήσουμε τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό. Και, αν μέχρι τώρα, όπου «οθόνη» εννοούσαμε τη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης, αυτήν τη χρονιά θα δούμε τη διοργάνωση αλλιώς -από μια μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, την οθόνη του TCL 40 NXTPAPER που μας κάνει να νομίζουμε ότι έχουμε μια τηλεόραση... στα χέρια μας, όπου κι αν είμαστε.

Οθόνη που καθηλώνει

Ναι, η Eurovision είναι από μόνη της μια συναρπαστική εμπειρία. Χάρη, όμως, στην τεχνολογία TCL NXTPAPER πλήρους έγχρωμης ηλεκτρονικής οθόνης, δεν θα σηκώσουμε τα μάτια μας από την οθόνη του smartphone μας. Και αυτό, διότι διαθέτει οθόνη 6,78" FHD+ NXTPAPER, που μοιάζει με χαρτί για να μην κουράζουμε τα μάτια μας όταν βλέπουμε Eurovision (και όχι μόνο δηλαδή), καθώς και αντιθαμβωτική (anti-glare) λειτουργικότητα που επιτυγχάνεται δημιουργώντας μια ματ paper-like υφή. Στα συν του smartphone είναι ότι έχει λάβει και πιστοποίηση hardware από την TÜV για χαμηλό επιβλαβές μπλε φως.

Καθώς το TCL 40 NXTPAPER είναι σίγουρο ότι θα γίνει προέκταση του χεριού μας, μπορούμε να απολαμβάνουμε άνετα ό,τι βλέπουμε καθώς μπορούμε να διατηρούμε την αρχική ισορροπία χρωμάτων της οθόνης. Επιπλέον, περιλαμβάνεται σε αυτό ένας ενσωματωμένος αισθητήρας με στόχο την αυτόματη προσαρμογή, βάσει του χρόνου και του περιβάλλοντος, τόσο της φωτεινότητας της οθόνης όσο και της θερμοκρασίας χρώματος, για όμορφες οπτικές εμπειρίες και απαλό φως τη νύχτα. Έτσι, υπάρχει ακόμα ένας λόγος που τα μάτια μας θα είναι σίγουρα πολύ πιο ξεκούραστα από τους χορευτές της Eurovision.

Και, αν έχουμε συνηθίσει να εκνευριζόμαστε κάπως με τα σημάδια που αφήνουν τα δάχτυλά μας στην οθόνη, τώρα, με το TCL 40 NXTPAPER θα ξεσυνηθίσουμε, καθώς αφήνουμε τα σημάδια στο παρελθόν. Έτσι, διαβάζουμε πολύ καθαρά τα γράμματα που περνάνε από την οθόνη μας, ακόμα και αν είναι μέρα και εμείς βρισκόμαστε σε εξωτερικό χώρο. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η έγχρωμη

οθόνη του smartphone συνοδεύεται από ειδικά σχεδιασμένο NXTPAPER UI για να έχουμε τη δυνατότητα να διαλέξουμε ανάμεσα σε έγχρωμο manga ή ασπρόμαυρο ανάλογα με το τι μας αρέσει.

p1n.jpg

Ήχος που είναι σε άλλο level

Τόσα χρόνια που βλέπουμε Eurovision, έχουμε καταλάβει ότι δεν αρκεί μόνο να έχουμε εξασφαλίσει

το οπτικό κομμάτι, πρέπει και ο ήχος να είναι «καμπάνα». Με το TCL 40 NXTPAPER και βλέπουμε και ακούμε καθαρά. Όσον αφορά στην ποιότητα του ήχου, το smartphone διαθέτει διπλά ηχεία και ήχο 3D boom powered by DTS. Χάρη σε αυτό, η ακουστική εμπειρία είναι μοναδική. Και πώς να μην είναι όταν ένα σύστημα εφέ surround DTS δίνει αρμονικές ηχητικές δονήσεις για μια απολαυστική εμπειρία;

Καθώς έχουμε μια κινητή οθόνη στα χέρια μας, η 200% ένταση που προσφέρει το sound booster μάς επιτρέπει να ακούμε ευχάριστα τη Eurovision, ενώ κάνουμε και κάτι άλλο παράλληλα όπως, λέμε τώρα, να χορεύουμε στον ξεσηκωτικό ρυθμό πολλών τραγουδιών. Κάτι μας λέει πως η Eurovision 2024 θα ξεπεράσει άνετα τις προηγούμενες διοργανώσεις -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο πώς τη βλέπουμε και την ακούμε.

p2new.jpg

Με τη «ζωντανή», γεμάτη τραγούδια και εντυπωσιακά οπτικά εφέ, ατμόσφαιρα της Eurovision και την τεχνολογία αιχμής της TCL, η προσωπική μας σκηνή είναι έτοιμη για μια αξέχαστη γιορτινή βραδιά μουσικής. Το μόνο που μένει, είναι να καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας, να ετοιμάσουμε σνακ, να στερεώσουμε καλά το TCL 40 NXTPAPER και να χαλαρώσουμε. Φέτος, θα ζήσουμε την εμπειρία της Eurovision όπως ποτέ άλλοτε -και σίγουρα πιο άνετα απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει. Κάπως έτσι, θα βάλουμε ψηλά τον πήχη και για τις επόμενες φορές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved