Νικόλαος–Τατιάνα: Η τελευταία κοινή φωτό στο Instagram & τα σπάνια καρέ από τον παραμυθένιο γάμο
Lifestyle

Νικόλαος–Τατιάνα: Η τελευταία κοινή φωτό στο Instagram & τα σπάνια καρέ από τον παραμυθένιο γάμο

Χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια γάμου επέλεξαν να τραβήξουν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η ανακοίνωση του χωρισμού τους "έσκασε" σαν βόμβα αφού τίποτα δεν προμήνυε αυτό το διαζύγιο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποια είναι η λαμπερή γυναίκα που χώρισε από τον Νικόλαο μετά από 14 χρόνια;

201008261057430.0455_TATIANA_NIKOLAOS_2582010.jpg

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 στο Γκστάαντ της Ελβετίας και από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν πως γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλο.

Τα επόμενα χρόνια, η Τατιάνα Μπλάτνικ βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό του Νικόλαου σε επίσημες εμφανίσεις του και όλοι έκαναν λόγο για έναν δυνατό έρωτα.

Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε επίσημα στις 8 Δεκεμβρίου 2009 και έναν χρόνο αργότερα, στις 25 Αυγούστου του 2010 πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που στήθηκε στις Σπέτσες. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και στο πλευρό τους βρέθηκαν υψηλοί προσκεκλημένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε σπάνια καρέ στην παρακάτω Gallery:

Η τελευταία κοινή φωτογραφία του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ στα social media έγινε τα Χριστούγεννα του 2023 όπου οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά και χαμογελαστοί!

Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C1PdaJdtpkA/

«Ναι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά υπήρξε μια μακρά περίοδος φλερτ. Ήταν πάρα πολύ ευγενικός μαζί μου. Με προσέγγισε με πολύ ρομαντικό τρόπο. Τότε ήμουν ακόμα στην Ουάσιγκτον. Ο Νικόλαος ζούσε στο Λονδίνο. Στέλναμε επιστολές ο ένας στον άλλον. Μάλλον δεν είχαμε εξοικειωθεί ακόμη με τα e-mail» είχε αποκαλύψει η Τατιάνα Μπλάτνικ σε συνέντευξή της για τη γνωριμία τους.

Νικόλαος-Τατιάνα: Τι γράφει ο Τύπος παγκοσμίως για τον χωρισμό τους - Οι πηχυαίοι τίτλοι & η αλήθεια

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Νικόλαος-Τατιάνα Μπλάτνικ: Η τελευταία εμφάνιση δεν προμήνυε με τίποτα χωρισμό! Αγκαλιά στο Ηρώδειο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved