Τατιάνα Μπλάτνικ-Νικόλαος Γλύξμπουργκ-Φωτό από το σπίτι που έμεναν στα Βόρεια Προάστια πριν χωρίσουν
VIP Life

Τατιάνα Μπλάτνικ-Νικόλαος Γλύξμπουργκ-Φωτό από το σπίτι που έμεναν στα Βόρεια Προάστια πριν χωρίσουν

Xωρισμούς δρόμους μετά από 14 χρόνια γάμου επέλεξαν να πάρουν ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η ανακοίνωση του χωρισμού τους "έσκασε" σαν βόμβα αφού τίποτα δεν προμήνυε αυτό το διαζύγιο.

Από τις αρχές του 2024 οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν σταματήσει με την Τατιάνα να ταξιδεύει όλο και πιο συχνά στο εξωτερικό χωρίς τον Νικόλαο. Η τελευταία τους κοινή ανάρτηση μάλιστα στα κοινωνικά δίκτυα ήταν τα Χριστούγεννα του 2023.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Νικόλαος και Τατιάνα περνούσαν κρίση εδώ και 5 χρόνια, ενώ στο διάστημα αυτό υπήρξαν και τρίτα πρόσωπα ανάμεσα τους. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει χωρίσει ήδη εδώ και ένα χρόνο πριν βγει κοινή ανακοίνωση.

Νικόλαος Γλύξμπουργκ - Τατιάνα Μπλάτνικ: Τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους έφερε το διαζύγιο;

tatianablatnik_1657712900_2881427114468246558_204519006.jpg


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ελληνική βασιλική οικογένεια στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Νικόλαος–Τατιάνα: Η τελευταία κοινή φωτό στο Instagram & τα σπάνια καρέ από τον παραμυθένιο γάμο

Σύμφωνα με πηγές που παρουσιάζει η εφημερίδα «Απογευματινή», υπάρχει τρίτο πρόσωπο από την πλευρά του Νικόλαου, με την Τατιάνα να καταφεύγει στον αδερφό της και τη μητέρα της για στήριξη. Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Καιρό πριν πάρουν την απόφαση να λύσουν το γάμο τους οριστικά, η Τατιάνα Μπλάτνικ, είχε δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ σε μερικές από αυτές μας έχει δείξει και το εσωτερικό του σπιτιού που έμεναν στα Βόρεια Προάστια.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε φροντίσει ώστε ο χώρος να είναι λιτός και με μοντέρνα διακόσμηση, ενώ η επίπλωση μίνιμαλ και με φινέτσα. Το τζάκι τους δέσποζε στο σαλόνι και οι τζαμαρίες επέτραπαν στο φως να εισέρχεται διάχυτο στον χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Νικόλαος-Τατιάνα: Τι γράφει ο Τύπος παγκοσμίως για τον χωρισμό τους - Οι πηχυαίοι τίτλοι & η αλήθεια

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Νικόλαος-Τατιάνα Μπλάτνικ: Η τελευταία εμφάνιση δεν προμήνυε με τίποτα χωρισμό! Αγκαλιά στο Ηρώδειο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved