Γιώργος Μαυρίδης: «Πάγωσα. Άρχισα να παίρνω τηλέφωνα δεξιά-αριστερά για να βεβαιωθώ…»!
Media

Γιώργος Μαυρίδης: «Πάγωσα. Άρχισα να παίρνω τηλέφωνα δεξιά-αριστερά για να βεβαιωθώ…»!

Το «World Party», μετά από αρκετούς μήνες «ανακωχής» με την περιπέτεια, επιστρέφει, πιο δυνατό από ποτέ! Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης κάνουν και φέτος τον πλανήτη άνω-κάτω και μας προσκαλούν για 3η συνεχόμενη χρονιά σε ένα ατελείωτο... party, ένα «World Party».

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στις 22:00, ο Σάκης και ο Γιώργος κάνουν πρεμιέρα και ξεκινούν τις φετινές τους περιπέτειες από την εξωτική Κόστα Ρίκα!

«Μετά από τρία χρόνια World Party σε όλο τον κόσμο, θα έλεγε κανείς ότι έχουμε δει και έχουμε κάνει τα πάντα!» δηλώνει ο Σάκης Τανιμανίδης. «Και η αλήθεια είναι ότι πριν φύγουμε για γυρίσματα φέτος είχαμε και εμείς την ίδια αίσθηση. Κι όμως, αυτά που ζήσαμε φέτος και αυτά που θα δείτε στις οθόνες σας έχουν ξεπεράσει πραγματικά κάθε προηγούμενο!!! Ενώ έχουμε μια πιο έμπειρη προσέγγιση στα θέματά μας πλέον, μπροστά στο αναπάντεχο που μας τυχαίνει στις άκρες του πλανήτη, τα πάντα καταρρέουν και δημιουργούν καταστάσεις υπερβολικού γέλιου, κλάματος ή επικινδυνότητας!! Κι εμείς είμαστε ακόμα εδώ, να σας τα περιγράψουμε!»

«Στην αρχή, όταν πληροφόρηθηκα ότι θα παίξουμε στις 17 Φεβρουαρίου, πάγωσα. Άρχισα να παίρνω τηλέφωνα δεξιά-αριστερά για να βεβαιωθω ότι δεν είναι ψέματα» δηλώνει ο Γιώργος Μαυρίδης. «Τελικά, μου είπε ο Σάκης ότι είναι τελικό, αρχίζουμε 17 Φεβρουαρίου. Μου έμενε να πάρω τηλέφωνο τον Πλατινί και να του ζητήσω να αλλάξει τα ματσάκια της Τετάρτης γιατί το ποδόσφαιρο μπαίνει εμπόδιο στην τηλεοπτική μας πρεμιέρα. Τελικά, ο Μισέλ Πλατινί δεν άλλαξε το πρόγραμμα του Champions League και θα το πληρώσει ακριβά για αυτήν του την υπεροψία... Αυτά είχα να πω, καλή τηλεοπτική χρονιά σε όλους μας!»

Πρώτη στάση η πρωτεύουσα, Σαν Χοσέ, όπου, για να «ξεσκουριάσουν» μετά από τόσο καιρό, επιδίδονται με το καλημέρα σε έναν διαγωνισμό οδήγησης με off road οχήματα. Ο αγώνας δεν αργεί να γίνει... «rodeo», με τους δύο φίλους να αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα road trip, με σκοπό να... πέσουν οι τόνοι!
Έπειτα από πολλές ώρες στην εξωφρενική κίνηση των δρόμων της Κόστα Ρίκα, φτάνουν στο Τροπικό Δάσος του Βεράγουα, μια περιοχή πολύ γνωστή για την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της. Εκεί, στη μέση της ζούγκλας, ο Γιώργος έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη φοβία του, τις αράχνες. Θα καταφέρει άραγε να τη νικήσει;
Στη συνέχεια, η ομάδα διχάζεται. Ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσει; Στο τέλος καταλήγει στο Πουέρτο Βιέχο, ένα από τα πιο όμορφα θέρετρα της Καραϊβικής, όπου τους περιμένει μια αναπάντεχη έκπληξη! Η έκπληξη αυτή, ωστόσο, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανταγωνιστεί με τα συναισθήματα που βιώνουν σε έναν οίκο ευγηρίας, όπου περνούν μια ολόκληρη ημέρα και παίρνουν το πιο σημαντικό μάθημα της ζωής τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved