Το X-Factor επιστρέφει με...φόρα!
Media

Το X-Factor επιστρέφει με...φόρα!

Σχεδόν 4.000 συμμετοχές έχει ήδη το X-Factor που επιστρέφει με φόρα στον ΣΚΑΙ, ανανεωμένο και έτοιμο να τινάξει την μπάνκα στις τηλεθεάσεις. 

Η συνέντευξη τύπου για την παρουσιάση της πρώτης τόσο μεγάλης παραγωγής του καναλιού έγινε το μεσημέρι στο υπέροχο Galaxy στο Hilton και η διάθεση όλων των συντελεστών ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη. Τόσο το κανάλι, δια στόματος της Υπεύθυνης του Γραφείου Τύπου, Δώρας Γιαννακάκη, όσο και δια στόματος της Διευθύντριας προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη είναι ενθουσιασμένοι που κατάφεραν και πήραν τα δικαιώματα για το εξαιρετικά πετυχημένο παγκοσμίως show και μάλιστα αποκάλυψαν ότι στην κυριολεξία έδωσαν "μάχη" για να το αποκτήσουν.

Και καλά έκαναν, αφού η αλήθεια είναι ότι ένα τέτοιο show σίγουρα λείπει από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ενθουσιασμένοι και όλοι οι συντελεστές με πρώτο και καλύτερο τον Σάκη Ρουβά, που δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά ενώ εκδήλωσε ανοιχτά τον ενθουσιασμό του που ξανασυναντούσε τον Γιώργο Λεβέντη με τον οποίο είχε φυσικά συνεργαστεί στα προηγούμενα show και ο οποίος ήρθε κατ' ευθείαν από το Λονδίνο για την συνέντευξη τύπου.
"Πίστευα ότι έχει κλείσει ο κύκλος του X- Factor και γι' αυτό χάρηκα πάρα πολύ όταν μου έγινε η πρόταση για να το παρουσιάσω..." είπε ο λαμπερός τραγουδιστής-παρουσιαστής. Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι αυτό είναι ένα πισωγύρισμα για εκείνον έδωσε επική ατάκα απάντηση : "Δεν έχει τύχει να ξαναδιαβάσετε ένα βιβλίο που έχετε ήδη διαβάσει; Πάντα ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο...." για να κάνει τον Δημήτρη Λιγνάδη που έχει αναλάβει έναν ιδιαίτερο ρόλο guest στο νέο format να του πει από κάτω ότι την ατάκα "την κλέβει"... Ανάλογος ήταν και ο ενθουσιασμός όλων των μελών της κριτικής επιτροπής. Ο Γιώργος Θεοφάνους κάνοντας χιούμορ δήλωσε πως έχουν μοιράσει ρόλους με την Πέγκυ Ζήνα που θα κάνει εκείνη την κακιά... Η Πέγκυ με τη σειρά της υποσχέθηκε να είναι δίκαιη και η Τάμτα -που έχει ήδη την εμπειρία 2 X-Factor στην Γεωργία- δήλωσε πως επειδή ξέρει καλά πως αισθάνονται οι υποψήφιοι γιατί έχει βρεθεί σε αυτήν την θέση θα είναι πολύ προσεχτική κι ευγενική στον τρόπο που θα τους λέει αυτά που πιστεύει. Ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει ενθουσιαστεί που θα βοηθάει νέα γκρουπ. Ενώ ιδιαίτερα ευτυχισμένη είναι και η Ευαγγελία Αραβανή που έχει αναλάβει το backstage των οντισιόν.

Οι οντισιόν θα ξεκινήσουν τέλος του Φεβρουαρίου από τη Θεσσαλονίκη, θα συνεχιστούν στην Κύπρο (το X-Factor θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και από το Sigma που είναι συμπαραγωγός) και θα ολοκληρωθούν στην Αθήνα. Ενώ τα live για πρώτη φορά θα θυμίζουν συναυλίες καθώς θα πραγματοποιούνται στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι χωρητικότητας 2.500 ατόμων! Η μέρα μετάδοσης ακόμα δεν έχει καθοριστεί αλλά σίγουρα δεν θα είναι Κυριακή, με επικρατέστερες μέρες μετάδοσης την Δευτέρα ή την Παρασκευή. Η ίδια η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έθεσε τον πήχη ψηλά όταν ρωτήθηκε για τις τηλεθέασεις που αναμένουν στο κανάλι λέγοντας πως το κανάλι θα είναι ευχαριστημένο με ένα 15% στο δυναμικό κοινό 15-44 αλλά η ίδια όχι καθώς περιμένει και θεωρεί επιτυχημένα νούμερα της τάξεως του 25% στο συναμικό κοινό. Άντε καλή αρχή και καλή επιτυχία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved