Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πάντοτε είναι στην καρδιά μου η πρωινή ζώνη»
Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πάντοτε είναι στην καρδιά μου η πρωινή ζώνη»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τις συνεντεύξεις που απόλαυσε περισσότερο φέτος.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε επίσης στο feedback που παίρνει από τη νεολαία αλλά και για την πρωινή ζώνη, την οποία έχει υπηρετήσει στο παρελθόν.

Από τις φετινές συνεντεύξεις που έκανες ποια ξεχωρίζεις και για ποιον λόγο;

Εσύ θα πρέπει να μου απαντήσεις σε αυ­τό, όχι εγώ. Το μόνο που μπορώ να πω εί­ναι ότι η αναπαραγωγή των συνεντεύξε­ων στο Διαδίκτυο πραγματικά είναι πρω­τόγνωρη για τέτοιου είδους συνεντεύξεις. Και αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ. Όπως και τα μηνύματα που παίρνουμε απ' όλες ηλικίες, και ιδιαίτερα από τη νεολαία, ότι τους αρέσει πολύ η εκπομπή και ότι ακόμη και αν δεν τη βλέπουν στην τηλεό­ραση την ώρα της προβολής της, τη βλέπουν μανιακά στο Υoutube. Αυτό μου δί­νει μεγάλη χαρά.

«Δεν θέλω να απαντήσω. Δεν νο­μίζω πως αξίζει τον κόπο να απαντή­σω. Δεν θα αφιερώσω ούτε ένα λε­πτό γι' αυτήν την απάντηση» δήλω­σες on camera για την επιλογή της Φαίης Σκορδά να εμφανιστεί στο «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά. Εσύ έχεις δώσει το «παρών» ως κα­λεσμένος στο «Πρωινό» στο παρελ­θόν. Αν έρθει μια νέα πρόσκληση από την εκπομπή θα την αποδεχθείς;

Δεν θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Το θεωρώ λήξαν.

Μου είχες πει πέρυσι πως ποτέ δεν αποκλείεις το ενδεχόμενο κά­ποια στιγμή να επιστρέψεις στην πρωινή ζώνη. Συνεχίζει να ισχύει αυ­τό;

Πάντοτε είναι στην καρδιά μου η πρωινή ζώνη γιατί έχω περάσει καταπληκτικά και νομίζω ότι όσοι θυμούνται τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ. Έτσι κι αλλιώς σου θυμίζω ότι κάθε πρωί ξυπνάω στις 6.15 για να πάω στον sfera 102,2, όπου εκεί μαζί με τον Γιώργο Λιανό, τη Νάνσυ Αντωνίου, τον Παναγή Τζωρτζάτο και τον Νίκο Καλούδη κάνουμε τετράωρη πρωινή εκπομπή. Άρα ποτέ δεν έπαψα να ασχολούμαι με τα πρωινά δρώμενα, την αγαπάω αυτήν την πρωινή εκπομπή.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved