Τσιμτσιλή για Άρη Μακρή: Αν δεν είναι αυτός, η Βέλλη πρέπει να βγει & να του καθαρίσει το όνομα!
Media

Τσιμτσιλή για Άρη Μακρή: Αν δεν είναι αυτός, η Βέλλη πρέπει να βγει & να του καθαρίσει το όνομα!

Happy Day: Η Άννα Μαρία Βέλλη ρωτήθηκε στο TikTok αν ισχύει η φήμη ότι ο άνδρας που την είχε κακοποιήσει, κάνει παρέα με γνωστή Youtuber και πρώην φίλη της και το επιβεβαίωσε.

Πολλοί ανέφεραν ότι η Άννα Μαρία Βέλλη αναφέρεται στον πρώην σύντροφό της, Άρη Μακρή.

Και έτσι ο τραγουδιστής αναγκάστηκε με μια μακροσκελή του ανάρτηση να γράψει ότι δεν είναι εκείνος ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Σήμερα, 7 Μαρτίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στον αέρα του Happy Day: «Να ξεκινήσουμε από ένα θέμα που και μένα με συγκλόνισε και αναφέρομαι σε όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει από την πολύ σοβαρή καταγγελία της Άννας Μαρίας Βέλλη πριν από δύο χρόνια, τότε που το metoo πρωτοστατούσε και ξεσκεπάστηκαν πολλοί H Η Άννα Μαρία Βέλλη από την πρώτη στιγμή που μίλησε, έθεσε τα όριά της και δεν κατονόμασε ποτέ τον κακοποιητή της. Ωστόσο τα χρόνια αυτά κυκλοφορούσε η φήμη πως ότι αυτός είναι ο Άρης Μακρής.»!

Άρης Μακρής: «Σπάει» τη σιωπή του! H απάντηση στις φήμες περί κακοποίησης:«Χρόνια τώρα αρνιόμουν...»

stamatina-aris-anna-maria-veli.jpg

Και πρόσθεσε: «Στα social media και μέσα από την ελευθερία του πληκτρολογίου μπορείς να γράψεις το οτιδήποτε, πολλοί έκαναν ευθείες επιθέσεις στον Άρη Μακρή ή πολλοί δεν τον διάλεγαν σε μια δουλειά γιατί τον συνόδευε αυτή η φήμη. Αυτός πρώτη φορά, μετά από δύο χρόνια, μπήκε στη διαδικασία να πει ότι «παιδιά, δεν είμαι εγώ αυτός και δεν καταλαβαίνω γιατί κυκλοφορεί αυτή η φήμη»».

stamatina4.jpg

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Νιώθω ότι εφόσον λέει ο ίδιος ότι δεν είναι αυτός, αν όντως δεν είναι αυτός, η Άννα Μαρία Βέλλη ως πρώην σύντροφός του, πρέπει να βγει δημόσια και να τον υποστηρίξει και να πει ότι όντως δεν είναι αυτός. Ας μη πει ποιος είναι αν δεν νιώθει έτοιμη, αλλά το να του «καθαρίσει» το όνομα, αν όντως δεν είναι αυτός, του το οφείλει... Αναμένουμε όλοι την αντίδραση της Άννας Μαρία Βέλλη για να δούμε τι θα συμβεί»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved