Γη της Ελιάς: Η Ασπασία ξανά στην αγκαλιά του Δημοσθένη

Η γη της ελιάς: Δημοσθένης- Ασπασία

Media

Γη της Ελιάς: Η Ασπασία ξανά στην αγκαλιά του Δημοσθένη

Γη της Ελιάς: Αφού κερδίζει δικαστικά το ένα τρίτο της περιουσίας του Δημοσθένη, η Ασπασία αισθάνεται δικαιωμένη και οικονομικά ανεξάρτητη.

Και τελικά πείθεται από την κόρη της να του δώσει άλλη μια ευκαιρία! Αυτή τη φορά όμως θέτει τους δικούς της όρους...

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Φίλιππος - Τα ουρλιαχτά της Χάιδως

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(1).jpg

Η Κούλα κάνει μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία με τον Δημοσθένη προκειμένου να πείσει την Ασπασία να γυρίσει κοντά του... Απελπισμένος εκείνος, θέτει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο. Παρουσιάζει λοιπόν στην Ειρήνη τη νέα του... σχέση, την Ελένη (Έλενα Δημητρίου), μια δικηγόρο από την Καλαμάτα. Η Ειρήνη ταράζεται και σπεύδει να ειδοποιήσει τη μάνα της. Η Ασπασία ωστόσο δεν δίνει καμία σημασία... Ο Δημοσθένης τραβάει στα άκρα το παιχνίδι του και ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι η καινούρια του σύντροφος θα μετακομίσει στο σπίτι τους.

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(5).jpg

Στο μεταξύ, πλησιάζει η στιγμή που οι δύο πρώην σύζυγοι θα έρθουν αντιμέτωποι στη δικαστική αίθουσα. Εκεί η Ασπασία θα κατορθώσει να κερδίσει το ένα τρίτο της περιουσίας του άντρα της. Αυτή η νίκη είναι πρωτίστως μια ηθική δικαίωση για εκείνη, ενώ της δίνεται πια η ευκαιρία να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Ο Δημοσθένης σοκάρεται με αυτή την εξέλιξη, αλλά συνεχίζει να τη διεκδικεί με την ίδια ένταση.

h-gh-ths-elias-dhmosthenis-aspasia.jpg

Τελικά όμως η Ειρήνη θα είναι αυτή που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επανασύνδεση των γονιών της. Με τα λόγια της θα καταφέρει να ταρακουνήσει για τα καλά τη μητέρα της. Θα την πείσει λοιπόν να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον Δημοσθένη, γιατί πιστεύει πως την αγαπάει αληθινά, και έτσι η Ασπασία θα δεχτεί να γυρίσει κοντά του. Ξεκαθαρίζει όμως ότι αυτό θα γίνει μόνο με τους δικούς της όρους...

Πηγή Τηλέραμα

Η Γη της Ελιάς: Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου του Φίλιππου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση

Γη της Ελιάς: Ο Μάνος συλλαμβάνεται για ξυλοδαρμό

Η Γη της Ελιάς: Μία ξαφνική αιμορραγία ταράζει την Ιουλία και ο Στάθης αγωνιά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved