First Dates: Θυμάσαι την Ειρήνη από το Bachelor; Ψάχνει ξανά τον έρωτα και την αναγνώρισε το twitter
Media

First Dates: Θυμάσαι την Ειρήνη από το Bachelor; Ψάχνει ξανά τον έρωτα και την αναγνώρισε το twitter

Το First Dates άνοιξε για άλλη μια βραδιά τις πόρτες του και υποδέχτηκε οκτώ singles, έτοιμους να φλερτάρουν και να ερωτευτούν!

Ανάμεσα στις γυναίκες και μια γνώριμη φυσιογνωμία αφού την είχαμε συναντήσει και στο Bachelor με τον Αλέξη Παππά. Η Ζενεβιέβ μόλις την είδε θυμήθηκε πως κάπου την έχει ξαναδεί. «Γεια σου Ειρήνη! Σε έχω ξαναδεί εγώ κάπου;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια και από μόνη της αποκάλυψε τη συμμετοχή της στο άλλο ριάλιτι ενώ ήδη στο twitter είχε στηθεί πάρτι.

eirini.jpg

O 28χρονος Τάσος είναι πολύ… ωραίος τύπος, ξέρει τι ψάχνει και με την αυτοπεποίθησή του είναι έτοιμος να γοητεύσει το ραντεβού του! Η 21χρονη Ειρήνη βγαίνει πρώτο ραντεβού για πρώτη φορά!

«Ονομάζομαι Ειρήνη, είμαι 21 ετών, έρχομαι από το Ίλιον και παράλληλα σπουδάζω βοηθός Μικροβιολόγου. Είμαι ελεύθερη σχεδόν έναν χρόνο γιατί πιστεύω ότι πλέον, στις μέρες μας, δεν υπάρχουν αγόρια για σοβαρή σχέση, τουλάχιστον στη δική μου ηλικία. Οπότε δεν έχει προκύψει κάτι. Γιατί εγώ θέλω κάτι σοβαρό

eirhnh.jpg

Πρώτο ραντεβού δεν έχω ξαναβγεί, είναι η πρώτη μου φορά και γι’ αυτό έχω πάρα πολύ άγχος. Δεν θέλω με τίποτα σήμερα να μου έρθει ένας ο οποίος θα είναι τσιγκούνης, δεν θα μου μιλάει όμορφα, δεν θα μου τραβήξει την καρέκλα και σίγουρα δεν θα πληρώσει στο πρώτο ραντεβού», είπε

Δες τα σχόλια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved