Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά μαζί
Media

Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά μαζί

Παγιδευμένοι: Η απόφαση της Άννας να ενεργήσει ενάντια στους νόμους και την ηθική στην υπόθεση της Λίνας την οδήγησε μακριά από τον άντρα που αγαπάει.

Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», ο Δημήτρης προσπαθεί να την κερδίσει πίσω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, ο εισαγγελέας, αν και έχει υπογράψει το διαζύγιό τους, ανοίγει την καρδιά του στη δικηγόρο και προσπαθεί να την πείσει να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

Όμως, η Άννα δεν είναι βέβαιη ότι μια επανασύνδεση μπορεί να λειτουργήσει, καθώς είναι πολύ διαφορετικοί ως χαρακτήρες. Έτσι, του ζητάει χρόνο να σκεφτεί, διότι αισθάνεται διχασμένη. Την ίδια ώρα, οι εγκληματίες που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Μαρκέτο και τα αγαπημένα του πρόσωπα απειλούν να κάνουν κακό και σε εκείνη.

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών

PAGIDEVMENOI-(1).jpg

Ο Δημήτρης, όμως, είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να βλάψει την Άννα ή κάποιο άλλο πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος. Κάποια στιγμή, ο ίδιος πηγαίνει στο γραφείο του Χατζή και συναντάει τον γιο του, τον Ιάσονα.

Τότε, από κάποια υπονοούμενα του δικηγόρου, ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται ότι η ζωή της Άννας βρίσκεται σε κίνδυνο. Συγχρόνως, δυσανασχετεί και μόνο στη σκέψη ότι η Άννα δεν τον θέλει πλέον και επιθυμεί να συνεχίσει τη ζωή της μακριά του.

Έτσι, παίρνει την απόφαση vα τη διεκδικήσει. Αμέσως, λοιπόν, τη συναντάει και της ζητάει να ξεχάσει τα σχέδια που έχει στο μυαλό της, διότι κινδυνεύει... Αυτή η εξέλιξη φέρνει τους δύο ήρωες πιο κοντά και ο Δημήτρης γίνεται ο προστάτης της και δεν την αφήνει λεπτό μόνη. Σιγά σιγά, τα δυνατά αισθήματα που τους ένωσαν κάποτε βγαίνουν στην επιφάνεια και παραδέχονται ότι είναι ακόμη ερωτευμένοι μεταξύ τους.

Σύντομα αποφασίζουν, λοιπόν, να είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα, όταν γίνεται γνωστή η επανασύνδεσή τους, προκαλεί μεγάλη χαρά στις οικογένειές τους, καθώς όλοι είχαν διαπιστώσει ότι τόσο καιρό που έμεναν μακριά ο ένας από τον άλλο, υπέφεραν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved