Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη μητέρα του
Media

Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη μητέρα του

Οι Πανθέοι: Οι αποκαλύψεις της Δέσποινας εξοργίζουν τον Κίτσo με αποτέλεσμα να ξεσπάει εναντίον της. Μάλιστα, το γεγονός αυτό επιβαρύνει την υγεία της Δέσποινας. Από την άλλη, η Χρυσοστόμη ζητάει από τον Ανδρέα να φυγαδεύσει τη Μάρμω εκτός Ελλάδας, ενώ ο Τέλης και η Πέλλα έρχονται κοντά...

Ο Κίτσος, μόλις ακούει από τη Δέσποινα τον αληθινό λόγο για τον οποίο έφυγε ο πατέρας του, όταν εκείνος ήταν μικρός, γίνεται έξαλλος. Ξεσπάει στη μητέρα του και της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί ποτέ του! Η Δέσποινα ταραγμένη αρχίζει να νιώθει δυσφορία και ο πόνος που έχει στην καρδιά τον τελευταίο καιρό επανέρχεται ακόμη πιο οξύς. Παράλληλα, η Πέλλα, μετά την εξομολόγηση του έρωτα του Τέλη προς αυτήν, νιώθει για πρώτη φορά πως στη ζωή της μπαίνει ξανά μια χαραμάδα ευτυχίας. Από την άλλη, ο Στάθης με την Αλέκα ξεκινούν τον έγγαμο βίο τους υπό το βάρος της απόρριψης του Βαλλίδη.

Στο Γραμματικό τώρα, ο Χρυσίνας, μετά την κουβέντα του με τον Μαρμάρη, αποφασίζει να μπει κρυφά στο σπίτι της Μιρέλλας και να βρει τι «κρύβει», ενώ ο Μαρκέζης ετοιμάζεται να έρθει κι αυτός στο Γραμματικό για να συλλάβει τη δασκάλα.

Από την άλλη, η Χρυσοστόμη ζητάει βοήθεια από τον Ιγνάτιο ώστε να μπορέσουν να βγουν τα χαρτιά του Κίτσου πριν κηρυχθεί ο πόλεμος, γιατί τότε θα είναι αργά και δεν θα μπορεί να φύγει από τη χώρα... Ο Ανδρέας, την ίδια ώρα, προσπαθεί να σώσει έναν ασθενή που φέρνουν στην κλινική. Όταν όμως μαθαίνει τον λόγο που ο αιμόφυρτος άντρας βρέθηκε στο χειρουργείο του, η σχέση του με τον Μεταξά κλονίζεται ξανά.

Τέλης & Πέλλα έρχονται πιο κοντά

Η Δέσποινα συναντά τη Μάρμω, αυτή τη φορά όμως χωρίς να έχει την πρόθεση ούτε να την προσβάλει ούτε να της επιτεθεί. Αντιθέτως, την παρακαλά να μείνει μακριά από τον Κίτσο, διότι η σχέση αυτή θα καταστρέψει τις ζωές όλων τους. Η Μάρμω, όμως, βρίσκει το θάρρος να πει στη Δέσποινα ότι δεν μπορεί πλέον να μείνει μακριά από τον γιο της, γιατί είναι ερωτευμένη μαζί του.

Η εξαφάνιση της Μιρέλλας, τώρα, περιπλέκει τα πράγματα, αναγκάζοντας τον Μαρκέζη να ζητήσει από τον Ισίδωρο να τον ακολουθήσει στην Αθήνα ώστε να του πάρει κατάθεση. Παράλληλα, ο Γαλάτης προσπαθεί να δικαιολογήσει τη Δέσποινα και ζητάει από τον Κίτσο να μην είναι τόσο σκληρός μαζί της και να βρει τη δύναμη να τη συγχωρέσει.

Την ίδια ώρα, η Χρυσοστόμη προτείνει στον Ανδρέα να φυγαδεύσει τη Μάρμω εκτός Ελλάδας ώστε να μην κινδυνέψει στον πόλεμο που έρχεται. Οι μέρες περνούν και ο Τέλης έρχεται ακόμη πιο κοντά με την Πέλλα, όμως η σχέση τους δεν περνάει απαρατήρητη από τον Μαρμάρη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Δέσποινα ζητάει από τον Σολδάτο να τη συγχωρέσει και να τη δεχτεί πίσω στη ζωή του.

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved