Το προξενιό της Ιουλίας: Αποκαλύπτεται η παράνομη σχέση Στάσας- Στασινόπουλου

Το προξενιό - Στασινόπουλος

Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Αποκαλύπτεται η παράνομη σχέση Στάσας- Στασινόπουλου

Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Όσα θα δούμε στη δραματική σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Την ώρα που οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα είναι ραγδαίες, κάποιο πρόσωπο αντιλαμβάνεται την παράνομη σχέση της Στάσας και του Κωστή. Παράλληλα, ο Χρήστος αρχίζει να θυμάται περισσότερα πράγματα από το παρελθόν του, ενώ ο Επιφάνειος αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον Ζαφείρη.

Προξενιό – Μάσχα: Είχα εμπιστοσύνη στον σεναριογράφο ότι η Χάδω στη διαδρομή θα δείξει μια ρωγμή

H Στάσα, ανησυχώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, ζητάει από την Ιουλία να προσπαθήσει να μη δημιουργεί εντάσεις στον γάμο της με τον Γιωργίκη, διότι η οικογένειά τους περνάει πολύ δύσκολες ώρες και πρέπει να επικεντρωθούν όλοι στο ζήτημα του αδελφού της. Πίσω στον Τύρναβο, και η Βαγγελίτσα είναι ανήσυχη για την τύχη του νεαρού και τελικά παραδίνεται στην αγκαλιά του, λίγο πριν οι απρόσμενες εξελίξεις στην υπόθεσή του ανατρέψουν ακόμη μία φορά τα πάντα. Εν τω μεταξύ, η πρόταση του Γιωργίκη στον Γρηγόρη να πηγαίνει στο αρχοντικό για να φροντίζει ως γεωπόνος τα λουλούδια του κήπου δυναμιτίζει την προσωρινή ηρεμία του σπιτιού, ενώ η Στεφανία επιστρέφει από την Αθήνα και φέρνει νέα από τον Χρήστο. Όμως, το ήρεμο κλίμα στο αρχοντικό διαταράσσεται ξανά.

Ξυγκόρου: Το spoiler για το προξενιό της Ιουλίας, τα social media & η αλλαγή στην καθημερινότητά της

stasinopoulos-stasa.jpg

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα φέρνουν καινούριες ανατροπές στη ζωή όλων και ενώνουν ξανά την οικογένεια Σκούταρη, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερο το πεδίο στον Γιωργίκη να περνάει ευχάριστες στιγμές στην αγκαλιά της Δέσπως, με την οποία έχει συνάψει παράνομο δεσμό. Την ίδια ώρα, η στάση που κρατάει ο Στασινόπουλος απέναντι στον Ρήγα δημιουργεί τριγμούς μέσα στη δική του οικογένεια, οδηγώντας ξανά τον άντρα στη γνώριμη αγκαλιά της Στάσας, με την οποία είναι ερωτευμένος εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Χρήστος θυμάται πράγματα από το παρελθόν

Το προξενιό της Ιουλίας: Χαμός στο Twitter με το φιλί Στάσας–Στασινόπουλου-«Πόσο καίγονται...»

Dhmhtrhs-Arianoytsos_2.jpg


Οι βραδινές επισκέψεις του Κωστή στο σπίτι της Στάσας στη Λάρισα γίνονται αντιληπτές από ένα πρόσωπο το οποίο δεν έπρεπε ποτέ να μάθει το μυστικό -της χήρας και του διοικητή. Σύντομα, λοιπόν, τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα για το παράνομο ζευγάρι, καθώς η σχέση τους βγάνει στο φως. Συγχρόνως, αυτός ο έρωτας δημιουργεί αναταραχές σε όσους σιγά-σιγά αρχίζουν να υποψιάζονται την πραγματικότητα. Στην Αθήνα, οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαΐδη με τον Χρήστο αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του παρελθόντος του νεαρού, καθώς ο ίδιος αρχίζει να θυμάται περισσότερα γεγονότα από την παιδική του ηλικία. Παράλληλα, η ποινική εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου, ο οποίος πλέον εκτός από τη Φιλιώ και την Κατερίνη έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις και της μικρής του κόρης, της Βαγγελίτσας. Οι συνεχείς επισκέψεις του Γρήγορή στο αρχοντικό οδηγούν τη Χάδω στο βέβαιο συμπέρασμα ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον νεαρό και στη νύφη της την Ιουλία. Μάλιστα, αρνείται να πιστέψει τις διαβεβαιώσεις της Δέσπως, την οποία έχει βάλει να τους παρακολουθεί για λογαριασμό της, ότι κάνει λάθος και δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους,

Ο Επιφάνειας ζητάει βοήθεια από τον Ζαφείρη

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης αντιμέτωπος με μία αποκάλυψη- Μαθαίνει ποιος είναι ο Επιφάνειος

Giannos-Perlegkas_3.jpg

O διοικητής Στασινόπουλος προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τον πατέρα Επιφάνειο και είναι πλέον σίγουρος ότι ο άντρας εμπλέκεται στην απόδραση του Στράτου από τη φυλακή. Αποφασίζει, λοιπόν, να αποκλείσει κάθε πρόσβαση του μοναχού πίσω στο μοναστήρι για να μπορέσει να τον παγιδέψει. Τότε ο Επιφάνειας, μη μπορώντας να επιστρέφει στο μοναστήρι, αναγκάζεται να βρει καταφύγιο με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Ταυτόχρονα, η αρρώστια της Κυριακούλας γίνεται η αφορμή να αρχίσει ο γιατρός Γκλαβάνης τις συχνές επισκέψεις στο σπίτι των Ραζίνηδων και να έρθει πολύ κοντά με τη Φιλιώ. Η παρουσία του νεαρού άντρα απειλεί τον γάμο του νιόπαντρου ζευγαριού, καθώς ένας νέος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στην κόρη του διοικητή και τον ίδιο. Εν τω μεταξύ, λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο νεκροταφείο Τυρνάβου, η Στάσα με την Κυριακούλα συναντιούνται ακόμη μία φορά. Ανάμεσα στις δύο γυναίκες δημιουργείται μεγάλη ένταση και η άρρωστη Κυριακούλα καταρρέει μπροστά στα μάτια της ορκισμένης εχθρού της, προκαλώντας της σοκ. Δυστυχώς, η καρδιά της άτυχης γυναίκας την προδίδει και καταλήγει νεκρή, βυθίζοντας στο πένθος τα δύο παιδιά της, τον Γρηγόρη και την Αλεξάνδρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved