Ο Μονομάχος: Διασώστης του ναυαγίου του «Εξπρές Σάμινα» συγκλόνισε on air με την ιστορία του
Media

Ο Μονομάχος: Διασώστης του ναυαγίου του «Εξπρές Σάμινα» συγκλόνισε on air με την ιστορία του

Διασώστης του ναυαγίου «Σάμινα» έπαιξε στον «Μονομάχο» και η ιστορία που αφηγήθηκε on air ήταν απλά συγκλονιστική. 

Ο Μιχάλης Μαραγκουδάκης ήταν ο νέος παίκτης του «Μονομάχου» κι όπως αποκάλυψε στον Χρήστο Φερεντίνο είναι από τον Πειραιά.

Φερεντίνος στο gossip-tv: Οι δυνατές στιγμές στην TV, η τηλεθέαση & τα ασύλληπτα ποσά στον Μονομάχο

Ενώ το παιχνίδι κυλούσε κι είχε αποκτήσει τη ροή του, ο Μιχάλης Μαραγκουδάκης έκανε μία αποκάλυψη on air και μας σόκαρε.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Χρήστου Φερεντίνου αποκάλυψε πως είναι διασώστης του Λιμενικού και αφηγήθηκε την ιστορία του όταν έφτασε η πρώτη του αποστολή, η οποία ήταν στο ναυάγιο του «Σάμινα», τον Σεπτέμβριο του 2000 κοντά στην Πάρο.

«Ήταν μια αποστολή, που μέχρι τότε δεν είχα ιδέα τι πάμε να κάνουμε. Είχαμε εκπαιδευτεί, αλλά περιστατικό δεν είχαμε δει από κοντά, πώς είναι. Θεωρητικά ήταν όλα. Μόνο σε ταινίες είχαμε δει, που οι ταινίες είναι ταινίες. Όταν πήγαμε πάνω από το ναυάγιο έπαθα σοκ. Ήταν χειρότερα κι από ταινία. Ήταν βράδυ, δέκα και κάτι, εμείς πήγαμε το ξημέρωμα. Όταν πήγαμε από πάνω και είδα τα συντρίμμια, σπασμένες βάρκες, νεκρούς ανθρώπους στη θάλασσα. Είχε ίσως λίγο παραπάνω από 8 μποφόρ, όλα λάθος εκείνο το βράδυ και 81 νεκροί, δυστυχώς», είπε ο Μιχάλης Μαραγκουδάκης.

Τι συνέβη με το «Εξπρές Σάμινα»;

Το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου του 2000 το «Εξπρές Σάμινα» αναχωρεί από τον λιμένα του Πειραιά και προσπαθεί να προσεγγίσει τον λιμένα της Πάρου, με ανέμους 8 μποφόρ.

Το πλοίο υπέστη ρήγμα στα δεξιά ύφαλά του και το νερό κατέκλυσε το μηχανοστάσιό του πλοίου, με αποτέλεσμα να βυθιστεί. Δυστυχώς, οι νεκροί άγγιξαν τους 81.

Πληροφορίες Wikipedia.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μονομάχος: Η ταχύτητα και η αποφασιστικότητα του Νίκου τον έστειλαν στο ταμείο για 24.981 ευρώ!

Ο Μονομάχος: Αναμέτρηση αλά... «Α μπε μπα μπλομ»!

Ο Μονομάχος: Θα τον οδηγήσει στο Περού η στρατηγική του ή όχι;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved