Μικρούτσικος σε Μαλέσκου πριν την πρεμιέρα του TV Queen - «Μη με πιάνεις, μακριά τα χέρια σου!»

NDPPHOTO 

Media

Μικρούτσικος σε Μαλέσκου πριν την πρεμιέρα του TV Queen - «Μη με πιάνεις, μακριά τα χέρια σου!»

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του TV Queen ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Ιωάννα Μαλέσκου κάθονται στο ίδιο τραπέζι και... συζητούν!

Το TV Queen κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στο OPEN και η Ιωάννα Μαλέσκου ανυπομονεί να μας καλωσορίσει στη νέα της εκπομπή!

Μικρούτσικος: «Είχα κρίνει με αυστηρότητα τη Μαλέσκου στο παρελθόν, όχι, όμως, με διάθεση πολεμική»

Οι 17 διαγωνιζόμενες είναι έτοιμες να μας συστηθούν μέσα από τη νέα εκπομπή του OPEN και να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο της TV Queen.

Η ανακοίνωση για το νέο ριάλιτι:

To «Tv Queen», το νέο λαμπερό reality show του OPEN, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη μεγάλη star της ελληνικής τηλεόρασης!

Φιλόδοξες και δυναμικές γυναίκες, που πιστεύουν ότι έχουν ταλέντο στην παρουσίαση και τη δημοσιογραφία, διεκδικούν τον τίτλο της «Tv Queen»!

tv-queen.jpg

Aπαιτητικές δοκιμασίες, πρακτική εξάσκηση σε πολλά και διαφορετικά είδη παρουσίασης και πολύωρα μαθήματα από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου θα αποτελέσουν την καθημερινότητα για τις υποψήφιες του «Tv Queen».

Με τη συμμετοχή τους στη Σχολή θα αποδείξουν πως θέλουν και μπορούν, να γίνουν το next big thing!

Ποια θα έχει τις δυνατότητες και την επιμονή να φτάσει μέχρι το τέλος;

Ποια θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο της «Tv Queen» και το ελκυστικό τηλεοπτικό συμβόλαιο με την Barking Well;

Ταλέντο, αντίληψη και συνεχής προσπάθεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχουν οι διαγωνιζόμενες!

Η Ιωάννα Μαλέσκου, επιστρέφει σε ένα διαφορετικό ρόλο κι αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Tv Queen». Διαθέτοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που διαμόρφωσαν την καριέρα της στην τηλεόραση, η Ιωάννα, αποτελεί ενδεικτικό παράδειγμα πως η επιμονή και η σκληρή δουλειά μπορούν να σε οδηγήσουν στην καθιέρωση.

maleskou.jpg

Ο διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικος και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στον τομέα τους, θα είναι εκεί για να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να δώσουν στις διαγωνιζόμενες όλα τα εφόδια και την υποστήριξη που θα χρειαστούν προκειμένου να φτάσουν στον στόχο τους.

Μέσα από μια μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή θα αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά των διαδικασιών που «χτίζουν» μία παρουσιάστρια! Ανατροπές, γρήγοροι ρυθμοί, λάμψη, θέαμα, χιούμορ αλλά και ανθρώπινες ιστορίες που θα εμπνεύσουν είναι τα συστατικά του «Tv Queen», που θα μας μυήσει στα άδυτα της τηλεοπτικής παρουσίασης!

«Tv Queen» έρχεται στο OPEN!

Πρεμιέρα, Κυριακή, 28 Απριλίου στις 21:00

Μικρούτσικος & Μαλέσκου περνούν χρόνο μαζί πριν την πρεμιέρα

Ο διευθυντής της Σχολής του TV Queen, Ανδρέας Μικρούτσικος, και η παρουσιάστρια του νέου reality του OPEN, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν!

«Μη με πιάνεις, μη με πιάνεις, μακριά τα χέρια σου!» ακούγεται να λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο βίντεο που ανέβηκε στον Instagram του TV Queen.

«Εσύ δεν είσαι αυτή που βγήκες στην τηλεόραση και με έβριζες;» τη ρωτά, ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου ακούγεται να λέει:

«Αυτά δεν ισχύουν που λες. Δεν έχω πει μέχρι στιγμής κακή κουβέντα. Έλα πες μου τι θα κάνουμε σήμερα;». «Είμαι OPEN σε κάθε πρόταση», της απαντά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Άναυδη η Καινούργιου με την ατάκα του Μικρούτσικου: «Μαλεσκιάζω!»

Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Είπα τη γνώμη μου και απειλήθηκα με μήνυση»

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved