Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βρίσκει νέα δουλειά στην Αριάδνη
Media

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βρίσκει νέα δουλειά στην Αριάδνη

Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζει εφιαλτικές στιγμές στη φυλακή και αισθάνεται ότι όλοι την έχουν ξεχάσει.

Μάλιστα, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης και της έντασής που νιώθει, λιποθυμάει μέσα στο κελί της.

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι εpωτευμένοι

Εν τω μεταξύ, ο Στάθης προσπαθεί να απαγκιστρώσει την Αριάδνη από τον Χρήστο, την Αφροδίτη και την ταβέρνα, καθώς τρέμει ότι η κόρη του μπορεί να πέσει ξανά στην αγκαλιά του πρώην εραστή της. Έτσι, τη φέρνει σε επικοινωνία με έναν ξενοδόχο, προκειμένου να δουλέψει για εκείνον. Ωστόσο, η Αριάδνη, που είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Χρήστο, αρνείται να φύγει από κοντά του και να αλλάξει δουλειά.

gi-elias.jpg

Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη βιώνει δύσκολες ώρες, μετά την ανακάλυψη ότι ο άντρας της είναι ερωτευμένος με μία άλλη γυναίκα. Συγχρόνως, η Ισμήνη προσπαθεί να την πείσει πως δεν συμβαίνει τίποτε ανάμεσα σε εκείνον και την Αριάδνη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Υστερα από το τετ α τετ που είδε στην ταβέρνα, έχει αμφιβολίες για τον γάμο της. Έτσι, η γιατρός ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουν. Ο άντρας αρνείται να διαλύσουν τον γάμο τους και ζητάει από την Αφροδίτη να του πει τον λόγο που δεν θέλει να είναι πλέον μαζί.

i-gi-tis-elias-768x461.jpg

Η σχέση του ζευγαριού περνάει μεγάλη κρίση και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι συνεχώς τεταμένη. Την ίδια στιγμή, τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα για όλους, καθώς η Χρυσούλα διαδίδει σε όλη την Αρεόπολη πως κάτι ερωτικό τρέχει ανάμεσα στην Αριάδνη και στον Χρήστο. Όταν τα νέα φτάνουν στα αυτιά του Λυκούργου, ο δικηγόρος βρίσκει αμέσως τον ανιψιό του και τον επιπλήττει

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι εpωτευμένοι

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μπαίνει στην ταβέρνα και πιάνει στα πράσα τον Χρήστο και την Αριάδνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι η σύντροφός του θα μείνει στο σπίτι τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved