Ηλέκτρα:O  Ορέστης ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Αχιλλέα
Media

Ηλέκτρα:O Ορέστης ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Αχιλλέα

Ηλέκτρα: Η Νεφέλη μπαίνει αλαφιασμένη στην κάμαρα του Παύλου. «Μας ανακάλυψαν», του λέει με κομμένη την ανάσα εννοώντας τον Ορέστη και ο Παύλος την κοιτάζει τρομοκρατημένος.

Με κομμένη την ανάσα, όμως, είναι και ο Βρεττός, που φτάνει στην Αθήνα με σκοπό να πείσει τον Γκίκα να στείλει την ομολογία του στον εισαγγελέα προτού πεθάνει.

Ηλέκτρα: Τα επεισόδια της εβδομάδας- Μίμης και Νικόλας παλεύουν για τη Φιλιώ

Παράλληλα, η Νεφέλη αρχίζει να φλερτάρει με την ιδέα να πουν την αλήθεια στον Ορέστη, την ίδια ώρα που εκείνος κάνει έρευνα στο σπιτάκι του δάσους, όπου ανακαλύπτει ίχνη αίματος.

ilektra.jpg

Με αυτόν τον τρόπο η υποψία του για τη δολοφονία του Αχιλλέα Γκούμα μετατρέπεται σε βεβαιότητα, ενώ μοναδικός ύποπτος είναι ο καθηγητής της Αρσινόης, Παύλος Φιλίππου. Εν τω μεταξύ, ο Σωτήρης και. ο Νικόλας αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τον Σεραφετίνογλου και να αφήσουν στην άκρη τη μεταξύ τους έχθρα, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρουν να τον ξεφορτωθούν. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος συναντάει κρυφά την Ηλέκτρα και της αποκαλύπτει την πραγματική ιδιότητα του Ορέστη μιλώντας της ανοιχτό.

ilektra.jpg

Ωστόσο, όσο το παράνομο ζεύγος συζητά, κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει πως ο Ορέστης παρακολουθεί τη συνομιλία τους! Λίγη ώρα αργότερα, ο Νικόλας και ο Σωτήρης συναντούν την Ελένη. Κι ένα τηλεφώνημα που κάνει ο πρώτος τη φέρνει αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα.

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας προετοιμάζεται για τη μεγάλη εγχείρηση και ζητάει από την Φιλιώ να τον ξεγράψει

Ηλέκτρα: Ένας Άγγλος γιατρός λέει ότι ίσως ο Νικόλας να έχει ελπίδες να ξαναπερπατήσει

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας επιστρέφει στο νησί αλλαγμένος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved