Παράδεισος: Σοκ για τη Γεωργία – Βάζουν το μωρό σε ορφανοτροφείο
Media

Παράδεισος: Σοκ για τη Γεωργία – Βάζουν το μωρό σε ορφανοτροφείο

Παράδεισος: Η Αστυνομία καταφέρνει και εντοπίζει τον Πάρη με τη Γ:ωργία και το μωρό και περνάει χειροπέδες στους δύο νέους.

Από την άλλη, η Μιράντα πιάνει στα πράσα τον Ντίνο και την Αμαλία να φιλιούνται. Παράλληλα, ο Ιωσήφ Λεβί πηγαίνει και συναντάει τη Βικτώρια στη φυλακή ζητώντας να μάθει την αλήθεια γιο τον γιο τους.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος, έτοιμος να καταρρεύσει, καταστρέφεται οικονομικά και πάλι

Ο Γιωργαρής κάνει μια γκάφα που είναι ικανή να προδώσει στον Σίμο πως ο εργολάβος του Πάρη, ο Νοτόπουλος, γνωρίζει πού κρύβονται ο νεαρός και η Γεωργία με το μωρό.

paradeisos.jpg

Στη συνέχεια, ο Σίμος πληροφορεί τη Μιράντα για όσα έμαθε και την παρακινεί να ειδοποιήσει αμέσως τον Χριστόφορο για να δράσει. Από την άλλη, ο Μεμάς πηγαίνει πανικόβλητος στον Νοτόπουλο και του ζητάει να μην πει τίποτα στην Αστυνομία. Την ίδια στιγμή, στο τμήμα βρίσκεται ο Αποστολής, ο οποίος στη νέα του κατάθεση αλλάζει όσα έχει ισχυριστεί μέχρι τώρα. Εν τω μεταξύ, ο Λεβί αποφασίζει να πάει να βρει τη Βικτωρία στη φυλακή θέλοντας να μάθει αν ο Σίμος είναι ο γιος τους... Παράλληλα, η Αμαλία πηγαίνει στον «Παράδεισο» και συναντάει τον Ντίνο. Οι δύο νέοι αφήνονται ξανά στα συναισθήματά τους και ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί αγνοώντας πως τους βλέπει η Μιράντα.

paradeisos

Η τελευταία, φανερά σοκαρισμένη και στενοχωρημένη από αυτή την εικόνα, σαστίζει. Αποφασίζει να μην αντιδράσει και να φύγει προτού την αντιληφθούν η κόρη της και ο πρώην αγαπημένος της. Τότε φτάνει εκεί ο Χριστόφορος, ο οποίος θέλει να συναντήσει τον Ντίνο, αλλά η Μιράντα βρίσκει μια δικαιολογία για να τον αποτρέψει και του ζητάει να φύγουν άμεσα από το μαγαζί. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της αυτό που είδε

Πηγή mytv

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία είναι αποφασισμένη να τα αφήσει όλα πίσω της

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια παρεξήγηση φέρνει μεγάλη αναστάτωση

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία και ο Ντίνος κάνουν μια συμφωνία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved