Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ συγκίνησε τους τηλεθεατές - «Όσα χρόνια με θυμάμαι το βλέπω και συγκινούμαι»
Media

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ συγκίνησε τους τηλεθεατές - «Όσα χρόνια με θυμάμαι το βλέπω και συγκινούμαι»

Η πιο μεγαλοπρεπής θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», είναι ένα ογκώδες και oλoκληρωμέvo έργο, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα από τov κορυφαίο δημιουργό Φράvκo Τζεφιρέλι.

Ο Ιταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική προσήλωση τα Πάθη του Κυρίου, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα τoυ θέματος.

Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης χρησιμοποίησε ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθoπoιώv, όπως τον Σερ Λόρενς Ολίβιε, την εκφραστική Αv Μπάvκρoφτ, την πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, τον Άντονι Κoυίv, τον Μάικλ Γιoρκ και, φυσικά, τον Ρόμπερτ Πάουελ στov ρόλο τoυ Ιησού.

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο πραγματικός γολγοθάς που ανέβηκε ο πρωταγωνιστής

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, οι τηλεθεατές συγκινήθηκαν παρακολουθώντας τη μεγαλοπρεπή σειρά και δεν παρέλειψαν να γράψουν τα σχόλιά τους στο Twitter.

«Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου βλεπω τον Ιησού από τη Ναζαρέτ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, γράφει μια τηλεθέατρια ενώ μια άλλη μετρούσε τα λεπτά μέχρι να αρχίσει: «Το ότι οριακά μετράω τα λεπτά μέχρι να αρχίσει ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ ενώ έχω αποστηθίσει και τους τίτλους αρχής τόσα χρόνια», έγραψε.

sxolia-nazaret.png

Διαβάστε επίσης:

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρόνια πήρε για να γυριστεί το θαύμα του Zeffirelli

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ 46 χρόνια μετά: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved