Γη της Ελιάς spoiler: Η Αρετή βγαίνει από τη φυλακή – Μόνο ο Λυκούργος την υποδέχεται!
Media

Γη της Ελιάς spoiler: Η Αρετή βγαίνει από τη φυλακή – Μόνο ο Λυκούργος την υποδέχεται!

Γη της Ελιάς: Η Αρετή είναι απελπισμένη καθώς πιστεύει ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει από τη φυλακή.

Όμως η Μαργαρίτα καταφέρνει να αποδείξει αυτό που πίστευε από την αρχή και η Αρετή αποφυλακίζεται. Η Μαργαρίτα έχει συλλέξει όλα τα στοιχεία που είναι ικανά για να κινηθεί η αστυνομία κατά της χήρας του Τάσου.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Έτσι μπαίνει στοπ στο διαζύγιο Δημοσθένη - Ασπασίας

Δίνει πλήρη αναφορά για όλα όσα έχει μάθει και ο Κουράκος, αφού διασταυρώνει τα πάντα, αποφασίζει να καταστρώσει ένα σχέδιο ώστε να έχει και την ομολογία του φόνου.

areti-gi.jpg

Σύμφωνα με αυτό, ο αστυνόμος σχεδιάζει να παγιδέψει τον εραστή της χήρας, τον Χατζέας, για να το αναγκάσει να εκδηλωθεί. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα συνεχίζει να παρακολουθεί τη γυναίκα του Τάσου. Το σχέδιο πετυχαίνει και ο Κουράκος συλλαμβάνει τη γυναίκα του Τάσου με τον εραστή της, καθώς και τον σύνεργό τους, τους μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα και τους ανακρίνει, φυσικά ξεχωριστά τον καθένα. Τελικά, ο συνεργός του σατανικού ζευγαριού σπάει και ομολογεί: «Εμένα μου έδωσαν χρήματα για να βάλω τη φωτιά, δεν ήξερα ότι ήταν μέσα άνθρωπος. Δεν είμαι φονιάς», ισχυρίζεται στον Κουράκο.

tasos-areti-(1).jpg

Στη συνέχεια γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες και όλοι μαθαίνουν με μεγάλη ανακούφιση πως η Αρετή είναι αθώα και έχει προφυλακιστεί άδικα. Αμέσως ο Λυκούργος πηγαίνει στη φυλακή και ανακοινώνει στην Αρετή: «Τέρμα τα βάσανά σου. Η χήρα με τον εραστή της και τον σύνεργό τους ομολόγησαν τον φόνο. Περιμένουμε κάποια διαδικαστικά και αύριο-μεθαύριο θα αποφυλακιστείς». Η Αρετή ξεσπάει σε κλάματα χαράς: «Σας το έλεγα ότι είμαι αθώα, αλλά κανείς δεν με πίστευε», λέει με παράπονο Από εκείνη τη στιγμή η Αρετή μετράει με αγωνία τις ώρες μέχρι την αποφυλάκισή της, ενώ η Ασπασία και η Κούλα ετοιμάζονται να την υποδεχθούν.

likourgos-gi-tis-elias2.webp

Η στιγμή της αποφυλάκισης φτάνει, όμως παθαίνει σοκ και απογοητεύεται, καθώς έξω από την πόρτα της φυλακής βλέπει μόνο τον Λυκούργο. Εκεί συνειδητοποιεί ότι δεν την περιμένει κανείς και αισθάνεται μεγάλη μοναξιά. Οταν γυρίζει στο σπίτι και στο μαγαζί της, η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι αποφυλακίστηκε, ενώ ο Λυκούργος την πληροφορεί: «Να ξέρεις πως τα χρωστάς όλα στη Μαργαρίτα που κυνήγησε την υπόθεσή σου προσωπικά και με όλες τις δυνάμεις της για να βρει την αλήθεια», της εξηγεί και η Αρετή αμέσως κάνει τα πάντα για να δείξει στη Μαργαρίτα την ευγνωμοσύνη της και τη φιλία της.

Πηγή tv24

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι εpωτευμένοι

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μπαίνει στην ταβέρνα και πιάνει στα πράσα τον Χρήστο και την Αριάδνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι η σύντροφός του θα μείνει στο σπίτι τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved