Παναγιωτοπούλου: Η «συνάντηση» Ντορίτας & Χριστίνας στον «παράδεισο» - Συγκλονισμένοι οι τηλεθεατές
Media

Παναγιωτοπούλου: Η «συνάντηση» Ντορίτας & Χριστίνας στον «παράδεισο» - Συγκλονισμένοι οι τηλεθεατές

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η Άννα Παναγιωτόπουλου το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 4/5. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο Σταμάτης Κραουνάκης, με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. «Έφυγε η Άννα» ενημέρωσε με μια λιτή ανακοίνωση ο καλλιτέχνης.

 

Η Άννα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Κυψέλη. Από τα παιδικά της χρόνια ήθελε να γίνει ηθοποιός. Μεγάλωσε σε μεγαλοαστικό περιβάλλον, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το θέατρο, ενώ και οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Όταν την έστειλαν στην Ελβετία για σπουδές, γύρισε κρυφά και έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη – «Σε ευχαριστώ από καρδιάς»

Η ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ

Η θρυλική Ντόλτσε Βίτα που προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του Mega τις σεζόν 1995–1997 την καθιέρωσε ως μία από τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες της μικρής οθόνης.

Η σειρά παρουσιάζει τον απαγορευμένο έρωτα μιας ηλικιακά ώριμης χήρας με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, καθώς και τα κωμικά μπλεξίματα που προκύπτουν προσπαθώντας να κρύψουν αυτή τη σχέση από τον περίγυρο τους. Η πλοκή της χαρακτηρίστηκε πολύ προχωρημένη για τα ελληνικά ήθη της εποχής και απενοχοποίησε τον έρωτα μεταξύ μιας μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας με έναν νεαρότερο άνδρα, καθώς επίσης θέσπισε και έναν καινούργιο και πιο ευρηματικό κώδικα χιούμορ με στοιχεία μαύρης κωμωδίας.

ntoltse-vita.jpg

Εκτός από την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Ευθυμιάδη που πρωταγωνίστησαν το υπόλοιπο καστ απαρτιζόταν από τη Κατιάνα Μπαλανίκα, τη Μαρία Καβογιάννη, τη Μαρία Φωκά, τον Παύλο Ορκόπουλο, τη Κατερίνα Ζιώγου, τη Γαλήνη Τσεβά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία, αν και το τελευταίο τρίμηνο σημείωσε μικρή πτώση σε τηλεθέαση και πλοκή χωρίς αυτό να επηρεάσει τη δημοτικότητα της, με αποτέλεσμα να προβάλλεται σε επανάληψη κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα.

Η «συνάντηση» Ντορίτας & Χριστίνας στον «παράδεισο»

Το φανατικό κοινό της σειράς Ντόλτσε Βίτα έχει δημιουργήσει μερικές πολύ επιτυχημένες ομάδες στο facebook. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου οι τηλεθεατές σπεύδουν να την αποχαιρετήσουν με εικόνες και μερικά τρυφερά λόγια.

Σε μία από τις εικόνες μάλιστα δείχνουν τη «συνάντηση» Ντορίτας & Χριστίνας στον «παράδεισο» καθώς η κατά κόσμον Κατερίνα Ζιώγου απεβίωσε το 2020 σε ηλικία 49 ετών, καθώς έπασχε χρόνια από καρκίνο του πνεύμονα.

Δείτε την εικόνα:

438145459_10229828022071989_2057621932905800541_n.jpg

H λεζάντα:

WE.jpg

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου - Πώς την αποχαιρέτησαν φίλοι & συνεργάτες;

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο τραγικός θάνατος του συζύγου της, ο μεγάλος έρωτας & οι ιστορικές ατάκες

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ποια ήταν η τελευταία εμφάνιση της σπουδαίας ηθοποιού;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved