Δώρα Αρχοντάκη για Big Brother-Η αποκάλυψη 23 χρόνια μετά: «Κανείς δεν είχε ιδέα τι θ’ ακολουθούσε»
Media

Δώρα Αρχοντάκη για Big Brother-Η αποκάλυψη 23 χρόνια μετά: «Κανείς δεν είχε ιδέα τι θ’ ακολουθούσε»

Στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια παραχώρησε συνέντευξη η Δώρα Αρχοντάκη την οποία γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Big Brother 1 το μακρινό 2001.

Η τραγουδίστρια έκανε αποκαλύψεις για το αν επρόκειτο για στημένο παιχνίδι.

«Αν έμπαινα σήμερα σε ένα reality, θα το διαχειριζόμουν εντελώς διαφορετικά, γιατί θα ήξερα τι μπορεί να συμβεί μετά. Τότε δεν είχα ιδέα ότι θα γινόταν τόσος θόρυβος, πίστευα ότι θα με έβλεπαν οι γονείς μου και δυο-τρεις φίλοι. Έτσι, ήμουν τελείως ο εαυτός μου», δηλώνει η Δώρα Αρχοντάκη.

Γιώτα Λύδια: H απομόνωση της 90χρονης μετά την τραγωδία, η τελευταία εμφάνιση & ο όρκος

arxontaki.jpg

«Κανείς μας δεν είχε ιδέα τι θ’ ακολουθούσε. Γι’ αυτό το πρώτο Big Brother ήταν και το πιο αυθεντικό reality που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Δεν ήταν τίποτα στημένο στο παιχνίδι μας. Προσωπικά είμαι ο ίδιος άνθρωπος με τότε, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι δεν είμαι πια τόσο ευαίσθητη. Εξακολουθώ να είμαι αλλά τότε παραήμουν και ευαίσθητη και αφελής», παραδέχεται στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Big Brother.

«Γενικά δεχτήκαμε πόλεμο οι παίκτες του πρώτου Big Brother. Μας σνόμπαραν, μας κακολογούσαν, μας πρόσβαλλαν. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα, πλέον όταν βγαίνεις από ένα reality οι πόρτες είναι ανοιχτές. Ευκαιρίες πάντα υπάρχουν, εξαρτάται τι είναι αυτό που θέλεις και τι είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις για να το κατακτήσεις», σημειώνει η Δώρα Αρχοντάκη.

Η συνεργασία της με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή της από το reality show του ΑΝΤ1.

«Οφείλω να πω, ωστόσο, ότι υπήρξα και πολύ τυχερή με ανθρώπους που συνεργάστηκα, όπως με τον αξέχαστο Βασίλη Καρρά. Είχαμε πάει περιοδεία στην Αμερική το 2002, ήταν από τους λίγους καταξιωμένους καλλιτέχνες που δεν μας σνόμπαραν τότε. Με πήρε μαζί του, πέρασα καταπληκτικά και έχω να το θυμάμαι με αγάπη. Στεναχωρήθηκα πολύ με τον χαμό του. Δεν ήταν απλώς ένας σπουδαίος τραγουδιστής αλλά πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος με ζεστή καρδιά και χωρίς κόμπλεξ. Βοήθησε πολύ κόσμο», δηλώνει η Δώρα Αρχοντάκη.

Δώρα Αρχοντάκη: «Ανακατεύομαι όταν βλέπω βίντεο από το Big Brother - Είχα ένα θέμα υγείας…»

Δώρα Αρχοντάκη: Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του Big Brother! Κυκλοφόρησε νέο τραγούδι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved