Σαν ψέμα – Γερονικολού: Ο ρόλος και το spoiler για τη σειρά
Media

Σαν ψέμα – Γερονικολού: Ο ρόλος και το spoiler για τη σειρά

Έχει μπει σε μεγάλους μπελάδες ως... νοικιασμένη μητέρα! Όπως λέει όμως σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κατερίνα Γερονικολού, απολαμβάνει και με το παραπάνω το ρόλο της στην καθημερινή σειρά του OPEN, «Σαν ψέμα».

Ήταν μια ευχάριστη τηλεοπτική πρόταση για εσάς;

«Ακριβώς. Όλα ξεκίνησαν... σαν ψέμα με ένα αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα από το σκηνοθέτη Σταύρο Ποταμάρη, στις αρχές του χρόνου, ενώ βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση "Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη”. Επειδή εκείνο το διάστημα είχα δύο παραστάσεις ταυτόχρονα εκτός Αθήνας, έλεγα πως δεν νομίζω να το κάνω, γιατί ένιωθα πολύ κουρασμένη για να ξεκινήσω και γυρίσματα καθημερινού τόσο άμεσα. Όταν διάβασα, όμως, τα πρώτα επεισόδια, μαγεύτηκα από αυτό το όμορφο σύμπαν που έχει η σειρά, που πιστεύω ότι είναι κι ένας από τους λόγους της επιτυχίας της. Με κέρδισε κατευθείαν. Ενώ είναι ανάλαφρη, παράλληλα έχει πολύ ωραίους χαρακτήρες και κάθε ρόλος έχει ένα παρελθόν, βάθος, αλήθεια κι έτσι ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι...».

Κατερίνα Γερονικολού: H φωτό με τη μητέρα της & τα τρυφερά λόγια: «Όσο υπάρχεις είμαι ακόμα παιδί»

geronikolou-(2).jpg


Η Ζωή, που υποδύεστε, είναι μια... νοικιασμένη μητέρα...

«Η πρόταση του Πέτρου να υποδυθεί τη μαμά της μικρής βρίσκει τη Ζωή σέ άθλια οικονομική κατάσταση, οπότε αρχικό κίνητρο είναι χρήματα. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Η Ζωή δεν έχει γνωρίσει ποτέ τη μητέρα της και ξέρει πώς είναι να μεγαλώνει κάποιος χωρίς μαμά. Αυτό την κάνει να θέλει με όλη της την ψυχή να αναπληρώσει το κενό στη ζωή της Αλίκης».

geronikolou-(3).jpg

Κι αυτό τη δένει μαζί της;

«Ναι, δημιουργείται μια πολύ στενή σχέση μεταξύ Ζωής και Αλίκης κι ενώ στην πραγματικότητα όλο αυτό βασίζεται σε ένα ψέμα -κι αν το δούμε ρεαλιστικά και σε μια προδοσία προς τη μικρή, γιατί της δημιουργούν μια ψεύτικη πραγματικότητα και ψεύτικες ελπίδες- από πίσω κρύβεται αλτρουισμός, αγάπη, τρυφερότητα, κατανόηση».

Πηγή Τηλεθεατής

Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: Πάσχα στη Μάνη για το ζευγάρι

Κατερίνα Γερονικολού: «Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή Ντενίση»

Γερονικολού: «Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που θέλει να δείχνει σκληρό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved