MasterChef 2024: Εκτός ορίων ο Ηλίας - Θυμωμένος με τους κριτές αλλά έβρισε τους συμπαίκτες του!
Media

MasterChef 2024: Εκτός ορίων ο Ηλίας - Θυμωμένος με τους κριτές αλλά έβρισε τους συμπαίκτες του!

MasterChef 2024: Άλλη μία δημιουργική δοκιμασία ήρθε για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής με τον Ηλία, όμως, τον αρχηγό της Γκρι Μπριγάδας να βγαίνει εκτός εαυτού αφού δεν μπορούσε να δεχτεί την απόφαση των κριτών. 

Στη μονομαχία αντιμετώπισε τον Σοφοκλή από την Μπορντώ Μπριγάδα όμως τελικά οι κριτές έδωσαν τον πόντο σε εκείνον και όχι στον Ηλία ο οποίος έδειξε να εκνευρίζεται.

MasterChef 2024 - «Τρολάρουν» τον Κοντιζά για τα γυαλιά του: Σπιρτούλης ή ο νέος Harry Potter;

masterchef.jpg

Εκνευρισμό που δεν κατάφερε να κρύψει ούτε από την κάμερα, ούτε όμως και αργότερα και από τους κριτές, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

«Σήμερα ήξερα τι είχα κάνει. Μου φάνηκε περίεργο πόσο δημιουργικοί μπορεί να είναι ένας πουρές και μία σάλτσα. Έρχομαι και αγχνώνομαι σε πόσες δοκιμασίες για ποιον λόγο; Αυτό είναι που με εκνευρίζει, δεν το θεωρώ αδικία, είναι η οπτική της μαγειρικής, απλά θα ήθελα να κάνουμε κάτι έξω από το κουτί», είπε ο Ηλίας on camera φανερά εκνευρισμένος και συνέχισε για τον αντίπαλό του: «Αν τον ρωτήσεις δεν ξέρει και ο ίδιος γιατί έχει κερδίσει... Μια ιδέα στα σκουπίδια».

Μάλιστα, αργότερα όταν επέστρεψε στον πάγκο του, αποκάλεσε καραγκιόζηδες τους συμπαίκτες του, μην καταφέρνοντας να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του ενώ είπε: «Το μόνο που θέλω είναι να τα κάνω όλα π@@@».

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αντιλήφθηκε τον εκνευρισμό του, τού είπε: «Πιστεύεις ότι κάναμε meeting και είπαμε τι θα κάνουμε σήμερα θα αδικήσουμε τον Ηλία;» με τον Ηλία να του απαντάει:

«Δεν είπα κάτι τέτοιο, είπα ότι δεν μπορώ να συμφωνήσω, νομίζω ότι μπορώ να έχω την άποψή μου».

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τού απάντησε: «Κι εμείς διαφωνούμε στο μόνο που συμφωνούμε πάντα είναι ότι δεν είμαστε εδώ για να αδικήσουμε κανέναν».

Ο Ηλίας τότε είπε: «Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τη λέξη "αδικήθηκα". Δέχομαι τις ευθύνες, δέχομαι τι μου λένε και προχωράω, σήμερα δεν το δέχομαι αυτό».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved