Eurovision 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζει η Ευρώπη για τη Μαρίνα Σάττι και το «Zari» της!
NDP Photo Agency
Eurovision

Eurovision 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζει η Ευρώπη για τη Μαρίνα Σάττι και το «Zari» της!

Eurovision 2024: Η 38χρονη Μαρίνα Σάττι φέτος κατεβαίνει στον στίβο του ευρωπαϊκού τραγουδιού με ένα κομμάτι που αρχικά δίχασε το κοινό, σε καμία περίπτωση όμως δεν πέρασε αδιάφορο από κανέναν! 

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Μαρίνα Σάττι, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή της χώρας μας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Μαρίνα Σάττι: Συγκινεί με live διασκευή, λίγο πριν την αναχώρηση για τη Eurovision

Marina-Satti-1-(1).jpg

Η Μαρίνα Σάττι.

Από το ξεκίνημα της καριέρας της, μέχρι σήμερα, η Μαρίνα έχει αναπτύξει έναν μοναδικό ήχο που συνδυάζει τις διαφορετικές μουσικές παραδόσεις με τις οποίες μεγάλωσε, όπως ελληνικά, αραβικά και βαλκανικά.

Έχοντας εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ορχήστρα Euroradio Jazz της EBU με έργα του Peter Herbolzheimer, τραγουδώντας στο John F. Kennedy Center στην Ουάσιγκτον με τους World Jazz Nonet και συμμετέχοντας στο a cappella φωνητικό συγκρότημα The Singing Tribe σε συνεργασία με τον Bobby McFerrin, η Μαρίνα Σάττι σίγουρα είναι από τις τραγουδίστριες που αψηφούν την κατηγοριοποίηση.

MARINA-SATTI-(CREDIT-PEGGY-THEODOROGIANNI).jpg

Τον Μάιο του 2022, η Satti κυκλοφόρησε το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο YENNA, ενώ το 2023 πειραματίστηκε παραδίδοντας το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ FLABOURO, καθώς και το TUCUTUM, ένα τραγούδι-σχολιασμό της Balkan trap, που έγινε viral εκείνο πέρυσι το καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρίνα Σάττι διαγωνίζεται φέτος στον β' ημιτελικό, στις 9 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved