Eurovision 2024: Αυτά είναι τα ονόματα που θα τραγουδήσουν με την Ελένη Φουρέιρα στον α' ημιτελικό!

Instagram / foureira

Eurovision

Eurovision 2024: Αυτά είναι τα ονόματα που θα τραγουδήσουν με την Ελένη Φουρέιρα στον α' ημιτελικό!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις λαμπερές βραδιές της Eurovision έχει ήδη ξεκινήσει. Ποια θα είναι τα guest ονόματα που θα βρεθούν στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα στον α' ημιτελικό της Eurovision 2024;

Το ότι η Ελένη Φουρέιρα θα μας χαρίσει μία ακόμα ανεπανάληπτη εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision 2024 το γνωρίζαμε, τα ονόματα όμως που θα λάμψουν δίπλα της, στον πρώτο ημιτελικό, δε τα γνωρίζαμε.

Η Σάττι από το Μάλμε μετά τη 2η πρόβα: «Γλιστρούσα με τα παπούτσια... Με τον ήχο είχαμε θέματα...»

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου λοιπόν, ανακοινώθηκαν τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα επιστρέψουν στη σκηνή του 68ου Διαγωνισμού Μουσικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στην έναρξη του α' ημιτελικού στις 7 Μαΐου μαζί με την Chanel, η οποία εκπροσώπησε την Ισπανία το 2021 και σκαρφάλωσε την 3η θέση του διαγωνισμού, και τον Eric Saade, ο οποίος εκπροσώπησε τη Σουηδία το 2011 και βρέθηκε στην 3η θέση.

https://www.instagram.com/p/C6im3o_CPFX/

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, η Έλενα Παπαρίζου θα βρεθεί στη σκηνή της Eurovision 2024 στον β' ημιτελικό στις 9 Μαΐου και στο πλευρό της θα βρίσκονται οι Sertab Erener και Charlotte Perrelli.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved