Δάφνη Μπόκοτα - Το σχόλιό της μετά τον Α' Ημιτελικό: «Μου λείπει η μαγεία... Respect στη Φουρέιρα»
Eurovision

Δάφνη Μπόκοτα - Το σχόλιό της μετά τον Α' Ημιτελικό: «Μου λείπει η μαγεία... Respect στη Φουρέιρα»

Τα όσα είδε και άκουσε μετά τον χθεσινό Α' Ημιτελικό (7/5) σχολίασε η Δάφνη Μπόκοτα, η... παλιά καραβάνα της Eurovision σε ό,τι έχει να κάνει με τις ελληνικές μεταδόσεις. 

Η Δάφνη Μπόκοτα που έχει συνδέσει το όνομά της με τον μουσικό θεσμό της Ευρώπης, τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει λίγο και να παρακολουθεί ως απλός παρατηρητής τα τεκταινόμενα on και off stage της Eurovision.

Δάφνη Μπόκοτα: «Την άδεια που πήρα από την ΕΡΤ για το Fame Story την πλήρωσα πολύ ακριβά...»

Όμως, σήμερα, με ανάρτησή της στο Facebook θέλησε να σχολιάσει όλα όσα παρακολούθησε στον Α' Ημιτελικό χθες, δείχνοντας μάλιστα και ενθουσιασμένη με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο ξεκίνημα της βραδιάς.

Η Δάφνη Μπόκοτα συγκεκριμένα έγραψε: «Όλοι λένε την γνώμη τους για την χθεσινή μετάδοση… ας πω κι εγώ την δική μου. Η Γιουροβίζιον είναι τρία πράγματα…

Αυτό που βλέπεις, αυτό που ακούς, και η μαγεία στην οποία μπορεί να σε ταξιδέψει αυτός που κρατάει το μικρόφωνο και σε “οδηγεί” στην εξέλιξη του μύθου της βραδιάς.

Θέλει ιστορία, χιούμορ, κουτσομπολιό, πληροφορία σε σωστές δόσεις, θέλει πολύ διάβασμα και πολύ αγάπη γι’ αυτό που κάνεις. Μου λείπει η μαγεία… respect στη Φουρέιρα. Χαστούκι ήταν!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

dafni-mpokota.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved