Eurovision: Νέα αντίδραση των Ολλανδών μετά τον αποκλεισμό: «Είχαμε φανταστεί τη βραδιά διαφορετικά»
Sarah Louise Bennett
Eurovision

Eurovision: Νέα αντίδραση των Ολλανδών μετά τον αποκλεισμό: «Είχαμε φανταστεί τη βραδιά διαφορετικά»

Eurovision 2024: Το φιάσκο με την αποβολή της Ολλανδικής αποστολής κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση στους κόλπους του διαγωνισμού. 

Ο Ολλανδός εκπρόσωπος, ο Joost Klein βρέθηκε στο διαγωνισμό με το τραγούδι «Europapa» και μάλιστα ήταν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των eurofans, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στην α' γενική πρόβα των χωρών για τον μεγάλο τελικό. Και τότε ξεκίνησαν όλα!

Eurovision 2024: Η νέα σκληρή ανακοίνωση των διοργανωτών-Τι θα ισχύσει μετά την αποβολή του Ολλανδού

030524_Sarah-Louise-Bennett_EBU_24374.jpg

Από εκεί και μετά άρχισε να ξετυλίγεται ένα απίστευτο κουβάρι εξελίξεων με τη συγκεκριμένη συμμετοχή η οποία κατέληξε στον αποκλεισμό της χώρας, με τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας να φτάνει μέχρι τον εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις για το επεισόδιο που είχε για πρωταγωνιστές τον ίδιο και μία υπάλληλο στο Malmö Arena.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των Σουηδών διοργανωτών περί αποκλεισμού του Joost Klein από τον διαγωνισμό, άρα και της χώρας που εκπροσωπεί, με σκληρές κυρώσεις μάλιστα εις βάρος της, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας αντέδρασε αρχικά με μία αυστηρή ανακοίνωση ενώ πριν από λίγο επανήλθε με μία δεύτερη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τώρα που η Avrotros (σ.σ. ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας) δεν συμμετέχει στον μεγάλο τελικό της Eurovision, δεν νιώθουμε την ανάγκη να ανακοινώσουμε τη βαθμολογία της Ολλανδικής κριτικής επιτροπής.

Σε συνεννόηση με την Nikkie de Jager, η οποία θα ανακοίνωνε τη βαθμολογία απόψε, αποφασίσαμε να μην το κάνει. Όπως ακριβώς και η Nikkie, είχαμε φανταστεί αυτή τη βραδιά εντελώς διαφορετικά».

Δείτε την ανακοίνωση:

436667527_460731343096745_3840184018516735655_n.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved