Λόρεν Γκράχαμ: Αποκάλυψε το τελευταίο δώρο που της έκανε ο Μάθιου Πέρι πριν τον θάνατό του
Hollywood

Λόρεν Γκράχαμ: Αποκάλυψε το τελευταίο δώρο που της έκανε ο Μάθιου Πέρι πριν τον θάνατό του

Η Λόρεν Γκράχαμ αποκάλυψε ότι ο Μάθιου Πέρι της έκανε ένα δώρο, λίγους μήνες πριν τον θάνατό του.

Η ηθοποιός μίλησε στην περιοδεία του βιβλίου «Have I Told You This Already;», στην Ουάσινγκτον και αναφέρθηκε στον πρώην συνάδελφό της. Όπως είπε, λίγο καιρό πριν βρεθεί νεκρός ο σταρ της σειράς «Φιλαράκια», της είχε στείλει ένα δώρο, που συνοδευόταν από μια κάρτα.

«Γίνε μεγαλύτερος», έγραφε η κάρτα πάνω της. Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι της χάρισε ο Πέρι. Ο ηθοποιός της αγόρασε ένα σετ για το άθλημα picleball, το οποίο μοιάζει με το τένις. Συγκεκριμένα, είναι άθλημα ρακέτας που συνδυάζει στοιχεία από τένις, μπάντμιντον και πινγκ πονγκ. Παίζεται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους σε γήπεδο με διαστάσεις περίπου όμοιες με του μπάντμιντον.

Άνοιξε η διαθήκη του Μάθιου Πέρι - Πού αφήνει το καταπίστευμα του ενός εκατομμυρίου ευρώ;

perry.jpg

Η ηθοποιός δήλωσε για τον Μάθιου Πέρι: «Ενώ τεχνικά δεν ήταν ποτέ φίλος μου, ήταν σχεδόν πάντα στη ζωή μου. Θα χανόμασταν για έναν χρόνο και μετά θα επέστρεφε στη ζωή μου. Πέρυσι είχε γυρίσει ξανά». Τέλος, χαρακτήρισε τον θάνατό του ως «μια τραγική απώλεια».

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στις 28 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα, μέσα στο τζακούζι του, μετά από χρήση κεταμίνης. Ήταν 54 ετών. Η Γκράχαμ και ο Πέρι συνεργάστηκαν για πρώτη φορά ο ένας δίπλα στον άλλο στη σειρά του Άαρον Σόρκιν, «Studio 60 on the Sunset Strip», το 2006. Στη συνέχεια συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Τα πουλιά της Αμερικής» το 2008 και αργότερα ξανασυναντήθηκαν για ένα επεισόδιο της σειράς του Πέρι «The Odd Couple», που διήρκεσε από το 2015 έως το 2017.

Οι δύο ηθοποιοί διατήρησαν στενή φιλία και τα επόμενα χρόνια. Ο Πέρι είχε μάλιστα μια κοινή τους φωτογραφία στα απομνημονεύματά του, με λεζάντα «Εγώ και η όμορφη Λόρεν Γκράχαμ».

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Αυτό ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο από τα «Φιλαράκια»

Μάθιου Πέρι - 28/10/2023: Η μέρα που χάσαμε όλοι έναν «φίλο» μας

Κάθλιν Τέρνερ: Έτσι είναι σήμερα, στα 69 της - Η τρυφερή σχέση που την «έδενε» με τον Μάθιου Πέρι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved