Αγνώριστος ο Νικ Νόλτε - Δείτε πώς είναι στα 83 του ο άλλοτε γοητευτικός ηθοποιός του Hollywood
Hollywood

Αγνώριστος ο Νικ Νόλτε - Δείτε πώς είναι στα 83 του ο άλλοτε γοητευτικός ηθοποιός του Hollywood

Αν και οι δημόσιες εμφανίσεις του θρυλικού ηθοποιού είναι πλέον σπάνιες, ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να τον απαθανατίσει σε έξοδό του! Πώς είναι σήμερα ο Νικ Νόλτε έχοντας κλείσει τα 83 του έτη;  

Αρκετοί το γνωρίζουν χάρη στο ταλέντο του στην υποκριτική και στις μεγάλες παραγωγές ταινιών που έχει πρωταγωνιστήσει, ενώ κάποιοι άλλοι τον γνωρίζουν επειδή ήταν γνωστός καρδιοκατακτητής και ο πιο σέξι άντρας του κόσμου το 1992, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Νόλτε: Το σεξ με τη Μπισέ και το κρέας σκύλου

Αν και ο τελευταίος του ρόλος ήταν στην ταινία Poker Face, στην οποία πρωταγωνιστεί η Νατάσα Λιόν, ο Νικ Νόλτε παραμένει άξιος θαυμασμού για όλα όσα έχει πετύχει τόσα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Μάλιστα, ο θρυλικός ηθοποιός του Hollywood σκοπεύει να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Shelter Me», η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στη φάση της παραγωγής.

Αν και ο Νικ Νόλτε δε συνηθίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να τον απαθανατίσει σε έξοδό του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Ο 83χρονος ηθοποιός φαίνεται αρκετά αλλαγμένος, όχι μόνο λόγω της ηλικίας τους, αλλά και λόγω της ατημέλητης εμφάνισής του.

Διαβάστε επίσης:

Ο Νικ Νόλτε απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Σούζαν Σαράντον και Νικ Νόλτε συναντιούνται ύστερα από 23 χρόνια στα τηλεοπτικά πλατό

Με μαγκούρα και βρώμικα ρούχα γνωστός ηθοποιός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved