Μάνος Ιωάννου: «Είμαι πιο έμπειρος πια»
Showbiz

Μάνος Ιωάννου: «Είμαι πιο έμπειρος πια»

Ο Μάνος Ιωάννου είναι έξι χρόνια στο θέατρο και την τηλεόραση. Τι βαθμό θα έβαζε στην υποκριτική Του το 2010 που πρώτο συστήθηκε με τους Βασιλιάδες και τι τώρα;

«Δεν μπορώ να βάλω βαθμό στον εαυτό μου, αλλά σίγουρα τώρα αισθάνομαι ότι πατάω πολύ καλύτερα στα πόδια μου. Και στην κάμερα νιώθω ότι είμαι πολύ πιο άνετθ5, αλλά και στο θεατρικό σανίδι αισθάνομαι μεγαλύτερη σιγουριά. Χρόνο με τον χρόνο βελτιώνομαι και βλέπω μεγάλη διαφορά και στη σκηνή και στο πλατό» τόνισε στο ΟΚ.

-Πώς αντέδρασες όταν είδες πρώτη φορά τον εαυτό σου στην τηλεόραση;

«Είχα εντοπίσει αρκετά λάθη όταν με είχα πρωτοδεί στους Βασιλιάδες τα οποία προσπάθησα να βελτιώσω, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν έβλεπα τώρα τον εαυτό μου σε αυτή τη σειρά θα είχα εντοπίσει πολλά περισσότερα. Είμαι πιο έμπειρος πια και μπορώ να διακρίνω πράγματα που στο παρελθόν περνούσαν απαρατήρητα Νομίζω ότι είναι πιο φυσικό το παίξιμό μου τώρα, γιατί στην αρχή είχα πέσει στην παγίδα που πέφτουν πολλοί νέοι ηθοποιοί και υπερέβαλλα, Σε αυτό ομολογώ ότι έχω πάρει πολλά από τον Κώστα Κόκλα με τον οποίο συνεργαζόμαστε πέντε χρόνια τώρα. Τον Κώστα τον έχει λούσει ο θεός με ταλέντο και μπορεί να παίξει τα πάντα από κωμωδία μέχρι δράμα και είναι σε όλα καταπληκτικος. Ο Κώστας είναι ένας ηθοποιός που θαυμάζω και επειδή με αγαπάει, όταν δει κάτι που δεν του αρέσει, θα με βοηθηθεί να Το διορθώσω. Εκείνος μου δίνει συμβουλές στα επαγγελματικά ΚΙ εγώ στα προσωπικά, αν και δεν με έχει τόσο ανάγκη. Τα καταφέρνει και μόνος του μια χαρά!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved