Τάμτα: «Η εικόνα από μόνη της δεν είναι αρκετή»
Showbiz

Τάμτα: «Η εικόνα από μόνη της δεν είναι αρκετή»

Η Τάμτα είναι μια όμορφη γυναίκα. Η καριέρα της οφείλεται στην εικόνα της; Ήταν η «εξωγήινη» που έλειπε; 

«Καταλαβαίνω τι εννοείς. Αλλά η εικόνα από μόνη της δεν είναι αρκετή. Πιστεύω ότι υπήρξαν και άλλα πράγματα» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Θεωρείς ότι κάποια στιγμή το παράκανες;

«Όχι εγώ. Ίσως κάποιοι έδωσαν τότε περισσότερη σημασία από όσο έπρεπε στο στυλ μου και όχι στη φωνή μου. Δεν λέω ότι δεν έχω κάνει «λάθη» με τους στυλιστικούς πειραματισμούς μου, αλλά αυτό είναι και υγιές και δη-μιουργικό... Αρκεί να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.»

- Η εμφάνιση παίξει ρόλο;

«Στον τομέα που εκπροσωπώ, ναι. Αλλά, όπως είπα και πριν, δεν αρκεί μόνο αυτή.»

-Οπότε έχεις ημερομηνία λήξης;

«Ένας καλλιτέχνης πρέπει να εξελίσσεται συνεχώς και ο χρόνος είναι ένας παράγοντας που το καθορίζει αυτό. Φυσικά υπάρχουν παραδείγματα από παγκοσμίου φήμης σταρ που εξακολουθούν να έχουν πολύ νεανική εικόνα ακόμα και σε μεγάλη ηλικία και συνεχίζουν να είναι πολύ αγαπητοί. Η Madonna, π.χ., στα 60 της βγαίνει ακόμη στη σκηνή με κορμάκι.»

- Θα ήταν ωραίο στο μυαλό σου να έβγαινες στα 60 σου με κορμάκι;

«Εξαρτάται από το πώς φαίνεσαι και κυρίως από το πώς νιώθεις. Δεν έχει να κάνει με τα νούμερα που αναγράφονται στην ταυτότητα. Για να είμαι ειλικρινής ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε στόχος ούτε όνειρο μου. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω στην τρέλα και στην εξέλιξη ταυτόχρονα του ανθρώπου, αλλά και στην ωριμότητα που έρχεται με τις εμπειρίες που αποκτάμε. Πάντα είχα όρεξη να πειραματίζομαι στη μουσική, αλλά, όσο περνά ο καιρός, αυτό δυναμώνει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved