Κωνσταντινίδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση των διδύμων: «Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται»
Showbiz

Κωνσταντινίδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση των διδύμων: «Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται»

Κοιτάει τα πρόσωπα των διδύμων µωρών της και δακρύζει από ευτυχία. Τα παίρνει στην αγκαλιά της για να τα θηλάσει και νιώθει σαν να έχει στα χέρια της θησαυρό. Η Άριελ Κωνσταντινίδη βιώνει µαγικά τις πρώτες ηµέρες της ζωής των δύο αγοριών της, που έφερε στον κόσµο µε καισαρική.

Από εκείνη την ηµέρα η ζωή της, όπως και του επιχειρηµατία συζύγου της Τάκη Μαργαρίτη, έχει αλλάξει ριζικά. Είναι αφοσιωµένη αποκλειστικά στα µωρά της και δηλώνει: «∆εν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την ευτυχία µας. Ολα πήγαν κατ’ ευχήν και είµαστε όλοι καλά». Σε αντίθεση µε τις περισσότερες δίδυµες κυήσεις, η εγκυµοσύνη της Άριελ ήταν πολύ εύκολη, ακόµα και µέχρι την τελευταία ηµέρα πριν από τη γέννα. Επίσης, τα αγοράκια της δεν γεννήθηκαν λιποβαρή, όπως συνήθως συµβαίνει: «Ο ένας γεννήθηκε 3,080 κιλά και ο άλλος 2,600. Μείναµε µε το στόµα ανοικτό». Όσο για το βάρος της µαµάς, η Άριελ Κωνσταντινίδη δεν θα χρειαστεί να κάνει εξαντλητικές δίαιτες, καθώς πήρε µόλις 12 κιλά: «Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρα καθόλου περιττά κιλά και κανείς δεν περίµενε ότι οι γιοι µας θα γεννιόντουσαν τόσο µεγάλοι. ∆εν αντιµετώπισα κανένα πρόβληµα κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης, παρά µόνο τους τελευταίους µήνες, όταν µου πρήζονταν τα πόδια και χρειαζόµουν ξεκούραση» είπε στη real.

Η ηθοποιός, που βρίσκεται πλέον στο σπίτι µε τους... άνδρες της ζωής της, έχει ξεκινήσει τον θηλασµό, αλλά λόγω των... διπλών απαιτήσεων χρειάζεται φυσικά και συµπληρωµατικό γάλα. Η ίδια και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, µε την ευτυχή µαµά να µιλάει συνεχώς για τα αγοράκια της: «Ο ένας γεννήθηκε ξανθός και γαλανοµάτης και ο άλλος µε πιο σκούρα χρώµατα», αποκαλύπτει η Άριελ.
Αν και ακόµα είναι νωρίς, ήδη οι δύο νέοι γονείς έχουν σκεφτεί κάποια ονόµατα για τα νεογέννητα µωρά τους: «Έχουµε αποφασίσει µε τον Τάκη ο ένας γιος να βαφτιστεί Ορφέας. Ο δεύτερος σκεφτόµαστε να ονοµαστεί Ερµής», όµως ακόµα δεν έχουν καταλήξει οριστικά. Προέχει η φροντίδα τους, µιας και είναι ακόµα πολύ µικρά και έχουν την απόλυτη ανάγκη τους. Οσο για τα επαγγελµατικά της όµορφης ηθοποιού; Η δουλειά θα χρειαστεί να περιµένει για λίγο καιρό ακόµα, αφού θέλει για ένα διάστηµα να αφοσιωθεί στα αγόρια της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved