Λένα Μαντά: Αυτός είναι ο λόγος που τα μυθιστορήματα της δεν μεταφέρονται πια στην τηλεόραση
Showbiz

Λένα Μαντά: Αυτός είναι ο λόγος που τα μυθιστορήματα της δεν μεταφέρονται πια στην τηλεόραση

Η Λένα Μαντά με αφορμή το νέο της μυθιστόρημα, «Οι τρεις άσοι», που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ψυχογιός, εξομολογείται στο mytv την εσωτερική ανάγκη που της καλύπτει η συγγραφή αλλά και πού έγκειται η γοητεία.

Ακόμη αποκαλύπτει αν ζηλεύει τη ζωή κάποιας ηρωίδας της και γιατί πλέον δεν μεταφέρονται τα βιβλία της στην τηλεόραση.


Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το νέο σας βιβλίο, «Οι τρεις άσοι», από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Δώστε μας μερικά στοιχεία γι' αυτό...


«Στον αντίποδα από το «Ταξίδι στη Βενετία» που κυκλοφόρησε το 2019, «Οι τρεις άσοι» έχουν τρεις άντρες ήρωες, με εκ διαμέτρου διαφορετικές ζωές και ακόμα πιο ποικίλους χαρακτήρες, που είναι φίλοι από παιδιά. Γνωρίζονται στα δέκα τους χρόνια και, μεγαλώνοντας, ο ένας θα γίνει ιερέας, ο άλλος αστυνομικός και ο τρίτος νονός της νύχτας. Οι πιθανότητες για να διατηρήσουν τη φιλία τους είναι όλες εναντίον τους»

Οι ήρωες της ιστορίας δοκιμάζονται σκληρά σε κάθε τους βήμα. Είναι εύκολο να αντέξουν μέχρι το τέλος; «Η αλήθεια είναι ότι οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις είναι καθημερινές για τους τρεις φίλους. Ο τίτλος δεν είναι τυχαίος. Καθένας τους έχει κάνει τατουάζ έναν άσο. Στο πράσινο τραπέζι, όμως, μια ντάμα θα φέρει την ανατροπή και θα δυσκολέψει πολύ την κατάσταση μεταξύ τους και δεν μιλάω για ένα ερωτικό... τετράγωνο. Είναι πολύ περισσότερο περίπλοκο»


Ποια είναι τα συναισθήματα που βιώσατε κατά τη συγγραφή του και θα τα νιώσουν οι αναγνώστες; «Νομίζω ότι «μοίρασα» δίκαια... ερωτεύσιμα χαρακτηριστικά και στους τρεις άσους μου. Στο τέλος, ήθελα να ενώσω αυτούς τους τρεις, φτιάχνοντας ίσως τον τέλειο άντρα»


Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θέλετε να μεταδώσετε μέσα από αυτό το εγχείρημα;
«Ας πάρει ο καθένας ό,τι μπορεί, ό,τι χρειάζεται, ό,τι αντέχει...»


Η Λένα έχει τραβήξει τρεις άσους από το μανίκι της; Αν ναι, ποιοι είναι αυτοί; «Οι τρεις άσοι της ζωής μου είναι ο άντρας μου και τα δύο παιδιά μου. Και είναι τόσο καλό το φύλλο, που ό,τι κι αν έφερε η μοίρα που λέγαμε πριν, εγώ ήμουν έτσι κι αλλιώς κερδισμένη και μόνο γιατί τους είχα και τους έχω στη ζωή μου»


Είστε η συγγραφέας των μπεστ σέλερ. Αυτός ο τίτλος σας γεμίζει παραπάνω άγχος ή ευθύνη για καθετί που γράφετε;
«Θα μπορούσε... αλλά όχι. Ούτε άγχος ούτε ευθύνη. Αυτά είναι της λογικής κι όπως είπα η συγγραφή είναι έρωτας! Στον έρωτα δεν χωράει λογική!»


Στο παρελθόν έχουμε δει δύο μυθιστορήματα σας να μεταφέρονται στην τηλεόραση. Έχει υπάρξει κάποια νέα κρούση;
«Μάλλον έχω τρομοκρατήσει παραγωγούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες. Δεν έκρυψα ποτέ ότι δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα και έτσι δεν με πλησίασε κανείς ξανά. Πάντως, θεωρώ ότι δύσκολα ένα βιβλίο γίνεται σειρά, ακατόρθωτο αν προορίζεται για καθημερινή», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved