Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν πάει ο νους σου τι τρώνε όταν βλέπουν Survivor και δεν είναι η καρύδα
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν πάει ο νους σου τι τρώνε όταν βλέπουν Survivor και δεν είναι η καρύδα

Εσύ όταν βλέπεις Survivor τι τσιμπολογάς; Γιατί σίγουρα δεν θα είναι η λιχουδιά που απολαμβάνουν στο σπίτι της Αντέλινας Βαρθακούρη

Εκτός από μια υπέροχη μαμά, μια τρυφερή σύζυγος και μια ταλαντούχα παρουσιάστρια η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι και καταπληκτική μαγείρισσα και πολλές φορές μας το έχει αποδείξει από τις υπέροχες συνταγές που μοιράζεται με τους followers της στα social media.

Μπορεί η όμορφη παρουσιάστρια καθημερινά να είναι σε προετοιμασίες για την εκπομπή στον ΣΚΑΙ, ωστόσο οι οικογενειακές της υποχρεώσεις είναι πάνω από όλα. Και τι κάνει μια μαμά καθημερινά προκειμένου να ευχαριστήσει τα παιδιά της; Μα τι άλλο; Ετοιμάζει νόστιμα φαγάκια!

Αυτή τη φορά όμως η γλυκιά Αντελίνα μας αποκάλυψε τι έφτιαξε το βράδυ της Τέταρτης (7-04) λίγο πριν ξεκινήσει το επεισόδιο Survivor οπού είχε και αποχώρηση. Φυσικά η Αντελίνα και ο Χάρης παρακολουθούν ανελλιπώς το ριάλιτι, όχι μόνο επειδή τους αρέσει αλλά επειδή πρέπει να ενημερώνονται και για όλες τις εξελίξεις αφού κάθε Σαββατοκύριακο σχολιάζουν τα επεισόδια στη ν εκπομπή και φυσικά δίνουν στον «αέρα» και τα δικά τους spoilers.

Έτσι λοιπόν το ζευγάρι αράζει στον καναπέ του, χαζεύει το ριάλιτι και τσιμπολογά.

Τι ετοιμάζει λοιπόν η όμορφη Αντελίνα;

Κεφτεδάκια!

Ναι, αμέ… κεφτεδάκια και μάλιστα έτσι όπως τα περιέγραψε πρέπει να ήταν και νοστιμότατα! «Survivor με πεντανόστιμα νηστίσιμα κεφτεδάκια! Φρέσκος δυόσμος και λεμόνι αγκάλιασαν με την υπέροχη μυρωδιά τους όλο το σπίτι», σημείωσε στη λεζάντα.

Δες τα κι εσύ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved