Άλλος άνθρωπος η Τέτα Καμπουρέλη για τις ανάγκες του ρόλου της στο θέατρο – Η απίστευτη μεταμόρφωση
Showbiz

Άλλος άνθρωπος η Τέτα Καμπουρέλη για τις ανάγκες του ρόλου της στο θέατρο – Η απίστευτη μεταμόρφωση

Η Τέτα Καμπουρέλη θα συμμετέχει αυτή τη σεζόν στην παράσταση Γέρμα του καταξιωμένου Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα στο θέατρο μικρό Broadway.

Η γνωστή επιχειρηματίας την οποία έχουμε δει να πειραματίζεται με διάφορα και να τα καταφέρνει σε όλα, δεν σταματά να αποδέχεται τις προκλήσεις και κάθε φορά μας εντυπωσιάζει.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr, είναι μαυροφορεμένη για τις ανάγκες του ρόλου και δεν θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που ξέρουμε.

teta-(1).jpg

Η Τέτα Καμπουρέλη, λατρεύει το θέατρο και δεν παίζει ποτέ την ωραία, αν και θα μπορούσε, αλλά κάνει ό, τι της ζητηθεί από τον σκηνοθέτη, εκπλήσσοντας όλους εκείνους που την βλέπουν επί σκηνής.

teta-(3).jpg

Για άλλη μια φορά αναμένεται να συζητηθεί και το θεατρικό κοινό περιμένει πώς και πώς να την δει και πάνω στη σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράσταση πρωταγωνιστούν και οι: Γεωργία Σιακαβάρα, Χρήστος Γεωργίου, Σάρα Τερζή και Γιάννης Κωσταράς ενώ η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Πλατάκη ενώ η Τέτα Καμπουρέλη μοιράστηκε μαζί μας και σχετικά στιγμιότυπα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/CwZ9NSgsdr3/

Τη διασκευή και προσαρμογή του έργου έχει κάνει ο Κώστας Παπαπέτρος, τα κοστούμια η Γιοβάννα Πρασίνου και τη μουσική ο Τάκης Μπινιάρης.

Επίσης:

Σχεδιασμός φωτισμών: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΑΤΑΚΗΣ
Κινησιολογία: ΣΙΜΩΝ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ
Μάσκες: ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΑΛΙΟΣ
Βοηθός ενδυματολόγου: ΒΑΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΒΑ
Βοηθός σκηνοθέτη: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved