Η άλλη version της Τέτας Καμπουρέλη και το απολαυστικό βίντεο για τη θεατρική παράσταση!
Showbiz

Η άλλη version της Τέτας Καμπουρέλη και το απολαυστικό βίντεο για τη θεατρική παράσταση!

Στην παράσταση Γέρμα θα δούμε αυτή τη θεατρική σεζόν την Τέτα Καμπουρέλη και πριν καλά - καλά ξεκινήσει η παράσταση, η ίδια έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Η όμορφη επιχειρηματίας και ηθοποιός πλέον, είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

062b81da-teta-(1).webp

Τις τελευταίες ημέρες, και λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης Γέρμα, η Τέτα Καμπουρέλη, ποστάρει διάφορα που αφορούν την παράσταση. Μεταξύ άλλων λοιπόν, ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο την είδαμε στο στούντιο να τραγουδά στο πλευρό του Τάκη Μπινιάρη, σε μια άλλη version της, διαφορετική από αυτή που την έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

teta.png

«Εγγραφή στο στούντιο του Στεφανάκη Γιώργου με τον καταξιωμένο Τάκη Μπινιάρη. Γέρμα από 25 Οκτωβρίου στο Μικρό Μπροντγουαίη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτησή της, σχολίασε και ο Τάκης Μπινιάρης γράφοντας: «Ανακαλύπτω μια τραγουδίστρια και σε δύσκολο εγχείρημα. Πάμε γι΄ άλλα».

Δες το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved