Τέτα Καμπουρέλη: Το δύσκολο διαζύγιο, η ηλικία και η νέα σχέση που την έχει ανανεώσει
Showbiz

Τέτα Καμπουρέλη: Το δύσκολο διαζύγιο, η ηλικία και η νέα σχέση που την έχει ανανεώσει

Η ζωή της Τέτας Καμπουρέλη έμοιαζε ονειρική μέχρι που ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, Βασίλης Γκουρούσης, κατηγορήθηκε για το ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό και λίγο μετά προφυλακίστηκε.

Η όμορφη επιχειρηματίας είχε στρώσει τη ζωή της όπως ακριβώς την ήθελε. Απολάμβανε την επιτυχία και την ευτυχία τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, μέχρι που γύρισαν όλα τούμπα και έγιναν οικογενειακώς πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ.

Μετά τα όσα συνέβησαν με τον Βασίλη Γκουρούση, και καθώς βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι ο θεατρικός παραγωγός είχε παράλληλη σχέση και με άλλη γυναίκα, οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους, μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας, αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν μαζί από μικρά παιδιά και απέκτησαν τρεις γιους και τρία εγγόνια.

1700043766652-135470340-tetakampoureli-(1).webp

Η Τέτα Καμπουρέλη με τον Βασίλη Γκουρούση.

«Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερη και ωραία. Βγήκε το διαζύγιο, έπεσαν οι υπογραφές και είμαστε σε καλό δρόμο και οι δύο μας. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα έπρεπε και οι δύο να ελευθερωθούμε. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, έχω έναν σύντροφο που με στηρίζει και τον στηρίζω. Ο κύριος Γκουρούσης μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμένα δεν με ενοχλεί, αλλά όλα όσα λέει δεν ισχύουν», είχε δηλώσει η ίδια μόλις είχε γίνει γνωστό το ότι είναι και επίσημα χωρισμένοι.

Λίγο καιρό μετά και αφού ο Γκουρούσης βγήκε από τη φυλακή, ακολούθησε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων και μπηχτών σε τηλεοπτικές εκπομπές, ιδίως όταν έγινε γνωστή και η σχέση της αισθητικού με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χαλκιά.

tetakampoureli-(5).jpg

Η Τέτα Καμπουρέλη με τον Δημήτρη Χαλκιά.

«Εννοείται ότι έχω νιώσει σε σχέση να μην υπάρχει σεβασμός και γι΄αυτό χώρισα κιόλας. Δεν έχει τύχει να δω κάπου έξω τον πρώην σύζυγό μου και ελπίζω να μην συμβεί. Δεν χρειάζεται πια, ο καθένας στον δρόμο του», είπε η ίδια πρόσφατα.

Η Τέτα Καμπουρέλη γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1972 που σημαίνει ότι είναι 51 ετών και φυσικά έχει κάθε δικαίωμα στον έρωτα!

Πλέον πηγαίνει παντού με τον σύντροφό της και περνά φανταστικά μαζί του ενώ δείχνει να είναι στα καλύτερά της και πολύ πολύ ανανεωμένη!

«Παντού και πάντα συνοδεύοµαι από το σύντροφό µου, και στις δηµόσιες εµφανίσεις µου και στις ιδιωτικές µας δραστηριότητες. Πάµε εκδροµές, για φαγητό, στο σούπερ µάρκετ, παντού. Οι µόνες ώρες που δεν είµαστε µαζί είναι όταν εργαζόµαστε. Είµαι χαρούµενη, ερωτευµένη, παίρνω αγάπη και δίνω αγάπη», δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ONTIME.

Αυτή τη σεζόν μπορείτε να την απολαύσετε στη σκηνή του θεάτρου Μικρό Broadway, στην παράσταση «Γέρμα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε έναν κόντρα ρόλο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved