Χριστίνα Μηλιού: Η συγκλονιστική κατάθεση της αδελφής της - Με έχει χτυπήσει πάνω από 20 φορές
Showbiz

Χριστίνα Μηλιού: Η συγκλονιστική κατάθεση της αδελφής της - Με έχει χτυπήσει πάνω από 20 φορές

 Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε η μικρότερη αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας Χριστίνας Μηλιού πριν λίγες μέρες

Το Πρωινό έφερε στο φως τη συγκλονιστική κατάθεση της αδερφής της τραγουδίστριας.

Η νεαρή κοπέλα ανέφερε στην κατάθεσή της: «Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί από πέρσι τον Ιανουάριο και συγκατοικούμε από τον Ιούλιο του 2023. Προχθές το βράδυ είχαμε βγει για ποτό και είχαμε πιει πολύ. Από τη μέθη μου θυμάμαι ελάχιστα πράγματα. Επιστρέφοντας από την έξοδό μας, όταν φτάσαμε στο σπίτι, θυμάμαι ότι με χτύπησε αλλά δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς. Θυμάμαι κάποια στιγμή να με κρατάει από τα χέρια του και να με δαγκώνει με δύναμη στη πλάτη. Επίσης, θυμάμαι ότι έφυγα από το σπίτι και φεύγοντας είδα ότι ήταν σπασμένο ένα ξύλινο τραπεζάκι στο σαλόνι, το οποίο πιθανότατα συνέβη κατά τη διάρκεια του περιστατικού.»

Χριστίνα Μηλιού: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της - Η τραγουδίστρια τη μετέφερε στο νοσοκομείο

Photo-by-(r)-on-March-16-2024.-May-be-an-image-of-1-person-leather-costume-and-fishnet-stockings..jpg

Και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια πήγα με το αμάξι στην αδελφή μου και την βρήκα και της είπα τι συνέβη. Το πρωί που ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι πονάω σε διάφορα σημεία του σώματός μου και όταν γδύθηκα να με δω, διαπίστωσα πως έχω πολλά σημάδια από χτυπήματα στα χέρια μου, τα πόδια καθώς και στην πλάτη μια δαγκωνιά. Ο πρώην σύντροφός μου γενικότερα με έχει χτυπήσει αρκετές φορές»

1713518121557-190017470-Photo-shared-by-(r)-on-December-23-2023-tagging-@alexandros__lykos-@leanna_markoglou-@efipapaioannou-and-@fantasia.live.official..jpg

Και μεταξύ άλλων τόνισε: «Όλο αυτό ξεκίνησε με κάποια σπρωξίματα και στη συνέχεια κλιμακώθηκε σε λαβές κινητοποίησης στο κεφάλι, κλωτσιές στα πόδια, χτυπήματα με γροθιές στα πόδια. Δεν με είχε δαγκώσει ξανά. Όλες αυτές τις φορές που έχουν συμβεί αυτά είναι μεθυσμένος. Γενικότερα είναι εθισμένος στο ποτό, πιστεύω».

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Η Χριστίνα Μηλιού σε ρόλο ηθοποιού! Πρόταση - έκπληξη για τηλεοπτική σειρά!

Τα πειράγματα της Κοκκίνου στον Νίνο και το γλέντι με Νικηφόρο και Χριστίνα Μηλιού!

Χριστίνα Μηλιού: Όλες οι λεπτομέρειες για τα εντυπωσιακά ρούχα της on stage

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved