Χατζηπαναγιώτης: «Άλλαξαν πολλά από εκείνο το βράδυ» - Η μακροσκελής ανάρτηση με Μπάρκα-Σταυροπούλου
Showbiz

Χατζηπαναγιώτης: «Άλλαξαν πολλά από εκείνο το βράδυ» - Η μακροσκελής ανάρτηση με Μπάρκα-Σταυροπούλου

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και όμως φέτος είναι διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά, μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον είδαμε να ποζάρει με τη Δανάη Μπάρκα και τη Βίκυ Σταυροπούλου και έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στη λεζάντα του που πραγματικά συγκινεί.

«Τα γενέθλιά μου φέτος έχουν ένα ειδικό φως! Πριν ένα μήνα βρέθηκα μέσα σ ένα ασθενοφόρο,μετά σ ένα φορείο να τρεχει και η γιατρος να μου λέει…-πάθατε ανακοπή, παμε στο χειρουργείο για αγγειοπλαστική, αν χρειαστεί θα σας διασωληνωσουμε… όχι διασωληνωση ψυθιρισα… αν χρειαστεί μου λέει… έτρεχε το φορείο κι άκουγα το bye bye love απ το all that jazz,και προσευχόμουν… στο χειρουργείο εμφανίστηκε μπροστά μου ο επι γης αγγελος μου ο Κωστής Ραισακης,άντρας της αγαπημένης μου Ολυμπιάδας…ανάσα!

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας του

christos_chatzipanagiotis_1713532018_3349671809874233712_2239732043.jpg

Χρήστο σε παρακαλώ ακίνητος,θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε την αρτηρία…συνέχισα να προσεύχομαι κι αυτό με πλημμύρισε από μια ανεξήγητη για την κρισιμότητα της ωρας ηρεμία, πράγμα πολύ σπανιο όπως μου είπε μετά ο γιατρος για ασθενή σ αυτή τη θέση! Τον Κωστή δεν τον έβλεπα,μας χώριζε η οθόνη της επέμβασης…τον άκουγα μόνο…τον άκουγα να λέει όταν βογγουσα από τους πόνους,μπραβο Χρήστο, μπραβο… είναι υπέροχο που πονάς, η καρδιά είναι ζωντανή! Και στο τέλος μπραβο Χρήστο,τα καταφέραμε… και βλέπω τον νεαρό καρδιολόγο τον Μανώλη που ήταν όρθιος να λέει ανακουφισμένος …-για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει η καρδιολογία!

Όταν τον συναντησα μετά από 6 μέρες σ έναν υπέρηχο του λέω, γεια σου Μανώλη! Με ξέρετε μου λέει? Δεν ήσουν στην επέμβαση μου? Ναι μου λέει… με θυμαστε? Πώς να σε ξεχασω του λέω… είπες την ωραιότερη ατάκα της βραδιάς!
Ευχαριστώ ολους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μέσα απ την καρδιά μου. Ιδιαίτερα τον Κ.Ραισακη!

Είχα εκείνο το βράδυ παραστάτες βοηθούς μου την Παναγιά και τον Ταξιάρχη! Μου κράταγαν το χέρι με ξαναγύρισαν… Επέστρεψα και δόξα τω Θεω αναρρωνω σιγά σιγά… πολλά άλλαξαν από εκείνο το βράδυ… το μεγαλύτερο κέρδος μου ειναι ότι επέστρεψα απαλλαγμένος από τον φόβο του θανάτου… ποτέ δεν κυριάρχησε στη ζωή μου αλλά τώρα είμαι πραγματικά ελευθερος! Θα ζήσω όσο μου είμαι γραφτό χωρίς φόβους…

«…Ο χρόνος είναι γρήγορος ίσκιος πουλιών

Τα μάτια μου ορθάνοιχτα μες στις εικόνες του

Γύρω απʹ την ολοπράσινη επιτυχία των φύλλων

Οι πεταλούδες ζουν μεγάλες περιπέτειες

Ενώ η αθωότητα

Ξεντύνεται το τελευταίο της ψέμα

Γλυκιά περιπέτεια Γλυκιά

Η Ζωή.»
προσανατολισμοί-Οδυσσέας Ελυτης

#birthday #newlife #lovemyfamilly #19april #greece #athens», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C58bMOFsYlw/

Διαβάστε επίσης:

Η επίσημη ανακοίνωση για έναρξη των παραστάσεων χωρίς τον Χατζηπαναγιώτη μετά το έμφραγμα που υπέστη

Αντώνης Λουδάρος: «Θα αντικαταστήσω τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση, Μπαμπάδες με ρούμι»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η συγκινητική selfie με τον Κώστα Κόκλα μέσα από το νοσοκομείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved