«Ιωάννου, Μπουκουβάλα, Αναγνώστου»: Αγνώριστοι οι μαθητές του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού
Showbiz

«Ιωάννου, Μπουκουβάλα, Αναγνώστου»: Αγνώριστοι οι μαθητές του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού

«Ιωάννου, Μπουκουβάλα, Αναγνώστου», τρία ονόματα τα οποία έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό μας. Πώς είναι σήμερα οι μαθητές του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού; 

Έχουν περάσει 26 χρόνια από τότε που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλά από τότε μας κρατά συντροφιά κάθε μεσημέρι χάρη στις επαναλήψεις του ANT1.

Ελένη Φιλίππα: Σπάνια εμφάνιση της δικηγόρου Έλλης Ρούσσου από το Κωνσταντίνου και Ελένης!

Αν μας έχουν μείνει στο μυαλό τρία ονόματα της σειρά, ανάμεσά τους σίγουρα είναι και οι μαθητές του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού, ο Ιωάννου, η Μπουκουβάλα, και ο Αναγνώστου. Τι να κάνουν άραγε σήμερα, μετά από 26 χρόνια;

Τον ρόλο του Ιωάννου είχε αναλάβει ο Γιώργος Σαμόλης, ο οποίος έχει εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής από το 2010, ενώ δεν είναι ενεργός ούτε στα social media.

ioannou.jpg

Όσον αφορά την Μπουκουβάλα ή την Κωνσταντίνα Χαλκιοπούλου, σήμερα είναι 47 ετών και συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική αναλαμβάνοντας μικρούς ρόλους.

mpoukouvala.jpg

ordino.gr

Τέλος, ο Αναγνώστου ή αλλιώς Θανάσης Χατζηγεωργίου ασχολείται κι εκείνος με την υποκριτική και ο τελευταίος του ρόλος ήταν στη σειρά Τα Καλύτερά μας Χρόνια, όπου έκανε τον αστυνομικό.

papageorgiou.jpg

Διαβάστε επίσης:

Η Τζοάνα από το «Κωνσταντίνου & Ελένης παραμένει μέχρι σήμερα, στα 45 της, μία κούκλα!

«Δεν το παίζω άγιος»: Τι λέει ο ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης που κατηγορείται;

Χρήστος Σκορδάς: Έτσι είναι σήμερα ο Μάνος ο «ζαρατούστρας» από τη σειρά, Κωνσταντίνου και Ελένης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved