Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο μας»
Showbiz

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο μας»

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς ανήκει στην κατηγορία του καλλιτέχνη…πολυεργαλείου, αφού τα ταλέντα του είναι πολλά, οι σπουδές του εντυπωσιακές και οι επιτυχίες του μεγάλες.

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες, παραστάσεις, ενώ διδάσκει την τέχνη της υποκριτικής στη δική του σχολή στο Παλαιό Φάληρο. Ο ίδιος, μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του.

  • Τηλεοπτικά σε έχουμε απολαύσει σε επιτυχημένα σίριαλ. Τελευταία έπαιξες και στις «Ψυχοκόρες» και στον «Πρώτο από μας». Τι γεύση σου άφησαν αυτές οι συνεργασίες;

Καταπληκτικές δουλειές και οι δύο με πολύ καλούς ηθοποιούς. Πέρασα υπέροχα. Και επιτέλους στις «Ψυχοκόρες» δεν έκανα το καλό παιδί.

«Ή με μένα ή με καμία»: Μυλωνάς, Μπιμπίλας, Ταραμπάνκο έρχονται στο θέατρο Αλκμήνη

iakovos_mylonas.jpg
  • Το #MeToo έχει επανέλθει στην επικαιρότητα λόγω της δίκης γνωστού σκηνοθέτη. Εχεις βιώσει παρενόχληση ή κάποιου τύπου βία στον χώρο της δουλειάς σου;

Εχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο μας. Χρησιμοποιούν την εξουσία για να επιβάλλονται και να εκμεταλλεύονται τα νέα παιδιά. Δυστυχώς κι εγώ το έχω βιώσει αυτό. Θα ήθελα να μπορούσαμε να μαζέψουμε όλους αυτούς που εκβιάζουν, που βιάζουν και εκμεταλλεύονται νέα παιδιά και να τους βάλουμε σε μια σπηλιά, να τη σφραγίσουμε και να τους αφήσουμε να ζήσουν ο ένας με τον άλλο.

  • Ποια είναι τα σχέδιά σου για το έργο «Ή με μένα ή με καμία»; Μέχρι πότε θα παίζεται;

Θα παίζουμε όλο τον Μάιο, τις Παρασκευές (21.00) και τα Σάββατα (19.00), στο θέατρο Αλκμήνη. Μετά θα παίξουμε σε διάφορους δήμους και φεστιβάλ. Χαίρομαι τόσο πολύ με την ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και με την ανταπόκριση όλων αυτών που θέλουν να πάμε την παράστασή μας στον τόπο τους. Το έργο μας έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει με πολλή πολλή χαρά και αγάπη, είπε ο Ιάκωβος Μυλωνάς στην Espresso.

Διαβάστε επίσης:

Λάμπρη - Μυλωνάς: Η πρεμιέρα, η τιμητική βράβευση και η έξοδος του Αίαντα Μανθόπουλου

Αίας Μανθόπουλος: «Το ποτήρι του θα είναι δίπλα στο δικό μου»-Η σπαρακτική ανάρτηση μετά την κηδεία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved